Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: Jak zrobić mam dobre zdjęcia komunijne ?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Łeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Sluby robię, a jutro komunie dopiero czwartą... Nigdy przed komunią nie szedłem do księdz poinformowac go bo z tego co słyszałem to jest monopol jednego fotoziutka (w zeszłym roku siostra mnie chyba 5 razy wyganiała za "linki" ale miałem to gdzieś), który skutecznie zasłania całym ciałem w trakcie komunii. Jurto zamierzam isc przed do ksiedza i fotoziutkowi powiedzieć że nie zależy mi na 80dzieciach tylko na jednym za którego mam 600zł i jesli bedzie utrudniał to ja mu też mogę...:wink: A proboszcz jak zabroni to i tak będę z tego sobie robił nic. Wiem jak sie zachować, ale tu klika jest prawie oficjalna. Miałem robić komunie- była taka propozycja od rodziców- ale proboszcz sie nie zgodzil bo fotoziutek ma praktyke i tylko on moze... zobaczymy jutro..
    Ot i kultura...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BatMan Zobacz posta
    Ot i kultura...
    to do mnie...??

focas, ja już jestem fotoziutkiem tylko 3x droższym od tamtego...

a co do wiedzy i doswiadczenia to akurat wiem jak sie zachować- slubów mam za sobą kilkadzieści,a w samym tym jednym kosciele zrobiłem 7 slubów, 3 chrzty i 3 komunie wiec porównanie do łapacza momentów prosze mnie raczej nie porównywać..

Coś już napisał
    Miasto
    Łeba

Domyślnie

to do mnie...??

.
    Tak...jak sam zauwazasz w swoim poscie piszesz ze lekcewazyles wszystkich i wszystko masz gdzies, pmijajac fakt uroczystosci jakim jest przyjecie sakramentu. Takie pstrykanie zdjec mozna zrobic wszedzie. Akurat ksiadz jest gospodarzem kosciola i tak niech zostanie, dlatego ma prawo i obowiazek dbac o lad spokoj a przede wszystkim swietosc tego miejsca jaki mjest kosciol.
    pozdrawiam i nie zycze Ci nigdy by ktos ciebie tak traktowal jak Ty innych.

Uzależniony

Domyślnie

to do mnie...??

focas, ja już jestem fotoziutkiem tylko 3x droższym od tamtego...

a co do wiedzy i doswiadczenia to akurat wiem jak sie zachować- slubów mam za sobą kilkadzieści,a w samym tym jednym kosciele zrobiłem 7 slubów, 3 chrzty i 3 komunie wiec porównanie do łapacza momentów prosze mnie raczej nie porównywać..
    ale z tym że jesteś trzy razy droższym to pojechałeś...:-D
    spodziewałem się że napiszesz ze jesteś 3 x lepszy
    pieniądze to nie wszystko..:wink:
    Heniek

Uprawnienia umieszczania postów