To ja tez sie podlacze. Ujdzie cos takiego?
To ja tez sie podlacze. Ujdzie cos takiego?
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji
czy się nadaje -nie wypowiadam się bo nie znam dobrze kryteriów,
IMHO że powinno być raczej tak:
butelka po prawej = napis od dołu do góry , ludzie piszący od lewej do prawej = łatwiej odczytują od dołu do góry( tłumacząc: szybciej główka w lewo niż w prawo
)
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
LOL. Można wiedzieć w jak magiczny sposób ledy usuwają pryszcze i zmarszczki?
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
mieszanina promieniowania świetlnego o różnych długościach fal od podczerwieni do ultrafioletu, emitowana przez diody LED o bardzo dużej mocy (nie da się patrzeć na wprost bez bardzo mocnych okularów przeciw słonecznych, podobne używane są w sygnalizacji drogowej oraz w nowych samochodach jako światła stop) stymuluje regeneracje komórek naskórka, wzmaga produkcję witaminy D i zabija bakterie odpowiedzialne za trądzik oraz wszelkiego rodzaju infekcyjne zmiany skóry ... ale to tyko moja teoria![]()
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 01-05-2008 o 11:12
Może masz rację, mi się wydaje że poprostu ktoś miał ciekawy pomysł na chwytliwy gadżet (czego to nie robią nastolatki aby pozbyć się trądziku).
Generalnie to nawet w zwykłego leda nie powinno się patrzeć z bliska (w wiązkę) bo może uszkodzić wzrok. Dobra dość oftopu.
Moje pierwsze próby z żywnością.
Pancolar 50mm f/5, lampa z lewej (150Ws, 1/2mocy) + złota blenda z prawej
Uwagi mile widziane, szczególnie te krytyczne
moja krytyczna uwaga: tak trzymać!Uwagi mile widziane, szczególnie te krytyczne