Strona 61 z 78 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 776

Wątek: [VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

van, na 704 nadal widzę zeza
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    taaakk to okno a raczej zwierciadła duszy a co do soft boksu co w nim dziwnego za duży? a tak przy okazji to nie uważacie że białka powinny być ciut bielsze ? w porównaniu do np zębów ? za chwilę wrzucę jeszcze kilka innych dla porównania ...
    dzięki za zainteresowanie

703 LeeAnne (tym razem au-fas)

Aleks co do krytyki - to wal śmiało klient nie czyta po polskiemu modelki zresztą też nie
    Co do sofboxu - przeszkadza mi, ze tak wyraźnie widzę go w jej źrenicach. Po prostu wali po oczach.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Co do sofboxu - przeszkadza mi, ze tak wyraźnie widzę go w jej źrenicach. Po prostu wali po oczach.
    to może napiszesz jak miałem zrealizować to zdjęcie, jak je doświetlić żeby nie było widać softboksu? popatrz na okładki z gazet wszędzie widać refleksy świateł ...ja ograniczyłem się do jednego widocznego refleksu w oku twierdzisz że to i tak za dużo ... no to jak ty byś oświetlił modelkę?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez corass Zobacz posta
    van, na 704 nadal widzę zeza
    dobrze że klient który zapłacił za sesje i zatrudnił modelki nie jest tak upierdliwy ...
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 25-04-2008 o 20:33 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Sorry, nie napiszę, jak miałeś zrealizować, bo nie wiem, jak zrealizowałeś
    Po prostu piszę, co widzę. Mi to przeszkadza. Na innych zdjęciach refleksy są subtelniejsze. Na tym są to duże białe kwadraty, trochę wygladające, jakby wysuwały się spod powiek.

Bywalec Awatar corass
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

van, może jestem trochę upierdliwy, ale mnie to razi u niektórych osób po prostu każdy ma takiego zeza, jeden większego drugi mniejszego
    10D + 28-135 3,5-5,6 USM IS + Tokina 10-17 Fisheye+ +70-200 f4 L +2x sunpak 4000AF +2x Metz 45 + helios 58 2 + 2x Metz 60.

85sunrise.com

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Kurde Van. Będąc szczery to w tym 704 jakoś dziwnie wyszło wyostrzanie i te wybielanie oczów również mi nie odpowiada. Wygląda to po prostu źle.
    A te ostanie ?? Mydło na oczach. Nie wiem czy ostrość zamierzona była na uśmiechu, ale jakoś mi nie odpowiada wolałbym widzieć większą GO żeby obie partie były ostre.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    Kurde Van. Będąc szczery to w tym 704 jakoś dziwnie wyszło wyostrzanie i te wybielanie oczów również mi nie odpowiada. Wygląda to po prostu źle.
    A te ostanie ?? Mydło na oczach. Nie wiem czy ostrość zamierzona była na uśmiechu, ale jakoś mi nie odpowiada wolałbym widzieć większą GO żeby obie partie były ostre.
    panowie albo ślepnę, albo "szukacie dziury w moście" :

wolałbym widzieć większą GO żeby obie partie były ostre
    o jakiej większej GO piszesz? zdjęcia były robione na f11 !!!

pokaż mi jedno zdjęcie w twoim pf ostrzejsze od tych ...

mama wrażenie że twoje ostatnie komentarze to odwet za moją ostra krytykę twoich prac ...

pozdrawiam
    Cytat Zamieszczone przez kucza21 Zobacz posta
    panowie albo ślepnę, albo "szukacie dziury w moście" :

wolałbym widzieć większą GO żeby obie partie były ostre
    o jakiej większej GO piszesz? zdjęcia były robione na f11 !!!

pokaż mi jedno zdjęcie w twoim pf ostrzejsze od tych ...

mama wrażenie że twoje ostatnie komentarze to odwet za moją ostra krytykę twoich prac ...

pozdrawiam
    sdsdsss
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 26-04-2008 o 02:52 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ostatnia seria w ogóle mi się nie podoba. Zrobiona bez pomysłu i polotu.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zeza to ta modelka nie ma, raczej taka już jej uroda. 704 najlepsze, retusz dokładnie taki jak trzeba, a softbox nie przeszkadza. Zawsze tez można zmienić na ośmiokątny :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moshi Zobacz posta
    Ostatnia seria w ogóle mi się nie podoba. Zrobiona bez pomysłu i polotu.
    Moshi a czytałeś to?

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    proszę nie doszukiwać się wartości artystycznych - ot takie tam zdjęcia na stronę i do katalogu, starałem się je poPSuć tak żeby wyglądały naturalnie
    pozdrawiam
    po za tym sesja na zamówienie... pod dyktando dyrektora artystycznego i designera strony ...

a skoro uważasz że bez pomysłu i polotu to może podsuniesz jakiś pomysł na następną sesję ... co? zamieniam się w słuch ... co może miałem włożyć tą "słuchawkę" modelce w ... żeby było bardziej z polotem

MMM dzięki za wsparcie !!! bo już myślałem że spale książeczkę członkowską CB

miło jest w reszcie przeczytać opinie kogoś kto trzymał światłomierz w ręce - wiesz co mam na myśli

pozdrawiam

Strona 61 z 78 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów