Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Lampa Canona - używka

Domyślnie Lampa Canona - używka

Wiadomo że kupno używanego szkła niesie ze sobą ryzyko. Ale lampa? może nie ma sensu kupować nowej i w ten sposób zaoszczędzić pare złotych na litere L. Co myślicie o tym?

Pozdrawiam!!!

Domyślnie

Takie samo ryzyko niesie za sobą zakup czegokolwiek co było używane.
    Przy lampie to może być wyeksplatowany palnik, przypalony kurz w środku, przypalona szybka, elektronika, odbłyśnik... jest kilka elementów które mogą się okazać nie do końca tak dobre jak pisał sprzedający.
    Jeśli masz możliwość "pomacania" i sprawdzenia przed zakupem, to wydaje mi się, że można nieraz kupić coś dobrego oszczędzając kilka PLN
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poss Zobacz posta
    Takie samo ryzyko niesie za sobą zakup czegokolwiek co było używane.
    Przy lampie to może być wyeksplatowany palnik, przypalony kurz w środku, przypalona szybka, elektronika, odbłyśnik... jest kilka elementów które mogą się okazać nie do końca tak dobre jak pisał sprzedający.
    Jeśli masz możliwość "pomacania" i sprawdzenia przed zakupem, to wydaje mi się, że można nieraz kupić coś dobrego oszczędzając kilka PLN
    Widze że mamy podobne zestawy, zadowolony jesteś z tej sigmy? Ja myslalem o 70-200 L F4.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Widze że mamy podobne zestawy, zadowolony jesteś z tej sigmy? Ja myslalem o 70-200 L F4.
    A to pytanie mogło i powinno iść na priva bo coś nie na temat .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Dobrowolski Zobacz posta
    Wiadomo że kupno używanego szkła niesie ze sobą ryzyko. Ale lampa? może nie ma sensu kupować nowej i w ten sposób zaoszczędzić pare złotych na litere L. Co myślicie o tym?

Pozdrawiam!!!
    sam sobie odpowiedz

nowe czy używane ?...... ja osobiście jestem za "nowym" ......co cnotliwe - to cnotliwe
    Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub

Uprawnienia umieszczania postów