Strona 13 z 103 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 1029

Wątek: Kicz Project - zdjęcia ślubne

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Przeczytałam sobie wątek od początku, ale połowy nie rozumiem, bo prawie na wszystkich linkach wpadam w "not fund"... Czy postanowiliście wszystkie firmy do plajty doprowadzić?
    Jak tak - może byście Olsztyn wymietli, to jak bym się wtedy przebranżowiła z pejzażu na fotografię ślubną...? Po dziesiątym zamówieniu zrobiłabym jakąś imprezkę plenerową nad jeziorami dla kumpli z CB....
    To jak?

Coś już napisał Awatar sitek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    moje ulubione
    tez mi odrazu wpadło w oko
    Nieważne jaki masz sprzęt, tylko czy potrafisz go właściwie wykorzystać!
    www.fotografialodz.com

Domyślnie

Jeszcze jedno. Pan młody ze zdjęcia powyżej wygląda jak... ksiądz
    Koszula wygląda jak koloratka

Ja to widze tak. Ksiądz wyjechał w góry z panną młodą, która podczas ceremonii ślubnej powiedziała młodemu: "nie" :wink:

Pozdrawiam
    Jacek
    5d-rzwiowe auto, jasne okna z czerwonymi obwódkami i mocne światło ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"JEST JESZCZE WILE FAJNYCH ZDIECI ALE JEST ICH ZA DUŻO TAKŻE MOIM ZDANIEM PAN JAREK SPISAŁ SIE NA MEDAL A FILM TO BAJKA MÓWIE WAM "

ROTFL!!!

Jak można tak ludzi krzywdzić???? I jeszcze brać za to niemałe pieniądze.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tataniny Zobacz posta
    Jeszcze jedno. Pan młody ze zdjęcia powyżej wygląda jak... ksiądz
    Koszula wygląda jak koloratka

Ja to widze tak. Ksiądz wyjechał w góry z panną młodą, która podczas ceremonii ślubnej powiedziała młodemu: "nie" :wink:

Pozdrawiam
    Jacek
    Czy musi byc zawsze kolnierzyk, sa gusta i gusciki :-)
    40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R

Bywalec

Domyślnie

Sugerował bym zamazywanie twarzy ludzi na tych fotkach. Co innego ośmiesznie autorów tych arcydzieł. To się godzi. Ale bohaterowie "uwietrznieni" na tychże mogą się poczuć dotknięci. A nie o to chyba idzie.
    Tylko Canon. Po 30 latach uzbierało się tego sporo

Domyślnie

Ale tu się nie ma czemu dziwić, że niektórym takie "dzieła" będą się podobały. Ktoś kto nie wiedział, jak może wyglądać fajna sesja ślubna będzie się cieszył z jakiś głupich sztuczek zrobionych w PSie, jak zostawienie jednego elementu kolorowego (oczywiście tam gdzie za nic to nie pasuje), czy blurowanie wszelkiego sposobu.

Raz koleżanka dała mi jakaś fote, strzeloną małpką z flashem, i w dodatku poruszoną bo czas był ok 1/20 sek. Postarałem się dodać cieni, zrobić z tego cross processing. I wszsytko jej się podobało ale: "A czemu nie dałeś jakiś gwiazdek, chmurek, błysków flary...?" itp. Kicz będzie, i będą tacy którym będzie się on podobał.

P.S. Fotki z linku od Cichego w większości były fz-50 pstrykane więc też za wiele nie można się od takiego aparatu spodziewać, szczególnie jak nie włoży się trochę pracy w post processing jeśli można to tak nazwać w przypadku fotografii.

Znów sąsiadka dostała zdjęcia slubne, na których widać było, że obiektyw miał FF. Ale co z tego, wg niej przy wąskich kadrach dawało to fajny efekt bo nie było widać jej dokładnie zmarszczek itp
    5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Witam wszystkich, którzy znaleźli te świetne przykłady jak zdjęc nie nalezy robić

Podejrzewam, że nie mając o fotografii ślubnej pojęcia i marnym sprzętem można cyknąc lepsze zdjęcia niż te zaprezentowane tutaj. (wiekszosc juz usunięta) A fotomontaże to już wogóle paranoja jakaś. Ja sie na PSuciu fotek nie znam dlatego ich nie PSuje ale oni to maja geniusz wrodzony do robienia kiczu i taniego sprzedawania ( w sensie wieśniackiego materiału ).

Przypadkowo przy odwiedzinach zespolu, którego nie chciałbym nawet GRATIS na swoim weselu mieć Znalazłem nawet interesującego fotografa

Mi się ich zdjęcia przynajmniej widzą. Co wy uważacie???

http://www.este.w7.pl

A może to ktoś z forum ???

Pozdrawiam
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Podejrzewam, że nie mając o fotografii ślubnej pojęcia i marnym sprzętem można cyknąc lepsze zdjęcia niż te zaprezentowane tutaj.
    Wszyscy tak zawsze piszą, to w takim razie, kim trzeba być i jakie mieć pojęcie o fotografii, żeby takie zdjęcia robić?

Ja zdałem się na http://www.narzeczeni.com i przeglądając galerię, myślę, że się nie zawiodę.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Strona 13 z 103 PierwszyPierwszy ... 311121314152363 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów