Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [Marc Adamus] The visual journey

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel Zobacz posta
    Mi się takie (imo) kicze, znudziły dawno..
    Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Kadry i owszem, niektóre całkiem niezłe, ale stopień sPSucia odbiera mi całkowicie chęć zgłębiania tej galerii.
    Cytat Zamieszczone przez drakon Zobacz posta
    To raczej promocja widokóweki zdolnosci informatycznych....
    Cytat Zamieszczone przez bvq Zobacz posta
    hmmmm......... bez rewelacji po prostu pokaz PSucia

A mam krótkie pytanko, czy któryś z Was był kiedyś w tych miejscach, prezentowanych na zdjęciach, hę ????

Ok, Mr Flanel, nie gustuje w fotografii krajobrazu ale czy to jest powodem nazwania tego kiczem................... Wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje.............. ale trochę szacunku dla autora! To nie sa widoczki zrobione na wakacjach!!! Bylem w kilku miejscach uwiecznionych na zdjęciach i wiem jak ciężko jest zrobić dobre zdjęcie, kiczowate i jeszcze do tego poPSute jak Adamus..............oj ciężko.........na kieszeni rownie ciężko

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Brak slow. Kompletna zenada...............
    Snowboarder, nie denerwuj sie chlopie.............jak dlugo jestes na tym forum........ nie przywykłes ??

pozdrawiam z poPSutej i jakże do tego kiczowatej krainy

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrSaint Zobacz posta
    Ok, Mr Flanel, nie gustuje w fotografii krajobrazu ale czy to jest powodem nazwania tego kiczem................... Wiem, ze o gustach sie nie dyskutuje.............. ale trochę szacunku dla autora! To nie sa widoczki zrobione na wakacjach!!!
    Oj już bez tego "misterowania" proszę..

O gustach SIĘ dyskutuje - zerknij gdzie chcesz, na dowolne forum .
    Wyraziłem moją opinię. Oglądając od kilku lat prace podobne do Adamusa, znieczuliłem się na takie produkcje, i nikt nic na to nie poradzi. Nazwanie tego przeze mnie kiczem, nie należy odbierać jako obrazę. Uzewnętrzniłem swój stosunek do tego, choć widzę, że radykalne poglądy potrafią wzburzyć ludzi. Wezmę na to poprawkę.

I proszę o wybaczenie mojej ignorancji, ale ja oglądając zdjęcie, nie będę myślał akurat o tym ile pracy czasu i pieniędzy musiał włożyć w to autor, ile dni musiał przeleżeć w mrozie na ziemi fotograf przyrody i tak dalej i tak dalej. Tak jak nie oceniam stopnia użycia obróbki, bo mi to lotto.

Po prostu - po mimo że do pięt nie dorosnę Adamusowi w fotografii landszaftowej, nie znaczy to że nie mam prawa wyrażenia mojej własnej skromnej opinii, mojego odczucia. Koniec. Kropka.

A jeśli ktoś uważa że okazuję brak szacunku, to już jego frywolna interpretacja moich słów. Ale mnie proszę do tego nie mieszać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    Marc Adamus jest wielki i żaden zakompleksiony pseudofotograf mu tego nie odbierze ...
    Pomijam czy celowo chciałeś obrazić, ja tego do siebie nie biorę

Ale zawsze warto przy takiej opinii dodać "imo"

Bo np. dla mnie IMO nie jest
    Ostatnio edytowane przez Flanel ; 18-04-2008 o 08:28 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów