Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: [alx_80] Zdjecia Slubne

Domyślnie

ciri : dzieki
    vuki: zdjecia sa umieszczone specjalnie dla mlodych dlatego jest ich tak duzo a pleneru nie bylo bo nie obejmowal tego kontrakt... co nie powinno miec chyba wplywu na ocene zdjec z reportazu..
    co do kadrow ktore sa takie same... to jest moje 1 zlecenie ale nie wierze ze robiac komus ponad 100 zdjec szczegolnie reportaz ze slubu to wyjdzie Tobie 100 niepowtarzalnych ujec, szczegolnie w ograniczonych warunkach... no ale moze sie myle...

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alx_80 Zobacz posta
    zdjecia sa umieszczone specjalnie dla mlodych dlatego jest ich tak duzo
    A moze wybierzesz kilka najlepszych specjalnie dla nas? Z checia bym obejrzala bo tak to mi sie nie chce przedzierac przez tyle zdjec.

Uzależniony

Domyślnie

za dużo "krzywych" kadrów jak dla mnie, no i trochę mniej ich pokaż to będzie o wiele ciekawej oglądać..
    Heniek

Domyślnie

wreszcie się dorobiłem swojej stronki na której umieściłem zdjęcia z mojego pierwszego sezonu ślubnego.

Narazie trwa faza publicznych testów więc wytykanie wszelkich błędów bardzo mile widziane (odnośnie strony jak i zdjęć oczywiście)

adres: www.tondos.com

Coś już napisał
    Miasto
    poza PL---Dublin

Domyślnie

wreszcie się dorobiłem swojej stronki na której umieściłem zdjęcia z mojego pierwszego sezonu ślubnego.

Narazie trwa faza publicznych testów więc wytykanie wszelkich błędów bardzo mile widziane (odnośnie strony jak i zdjęć oczywiście)

adres: www.tondos.com

dla mnie ok, duzy + , nie mam nic przeciwko krzywym kadrom
    generlanie bardzo ladne zdjecia!

pzdr i powodzenia
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

dla mnie też wielki plus

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Miło popatrzeć

Domyślnie

Świetne zdjęcia. Mam małe pytanie. jak usunąłeś C 2007. Mi udało się usunąć tylko powered by porta. Próbowałem przejrzeć wszystkie pliki z porty ale nigdzie nie mogę znaleźć 2007

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pinio Zobacz posta
    Świetne zdjęcia. Mam małe pytanie. jak usunąłeś C 2007. Mi udało się usunąć tylko powered by porta. Próbowałem przejrzeć wszystkie pliki z porty ale nigdzie nie mogę znaleźć 2007
    hmm o jakie C 2007 chodzi do stworzenia galerii użyłem simpleviewer i z tego co pamiętam to nic nie zmieniałem za bardzo w ustawieniach bo w robieniu WWW to zielony jestem 8)

Cieszę się że stronka sie podoba

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów