Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Pierścienie pośrednie

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

a moze przejsciowka na m42, pierscienie i jakis np helios na poczatek
    bo jezeli mowicie o pierscieniach kenko z przeniesieniem elektroniki to jak dobrze pamietam to troche kosztuja

macro na m42 moze wyjsc taniej a przeciez i tak raczej w macro ostrzy sie manualnie wiec nie jest to jakis wielki problem (tak mi sie wydaje, w macro sie raczej nie bawie poza przystawianiem odwróconej 50/1.8 do jupitera 135 xD) wyjdzie cos kolo 30zl przejsciowka, 30 pierscienie i 40-50 helios, a kenko z przeniesienem elektroniki to cos kolo 300 (o ile dobrze kojarze, moge sie mylic, nie bijcie )

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiwo Zobacz posta
    a moze przejsciowka na m42, pierscienie i jakis np helios na poczatek
    bo jezeli mowicie o pierscieniach kenko z przeniesieniem elektroniki to jak dobrze pamietam to troche kosztuja

macro na m42 moze wyjsc taniej a przeciez i tak raczej w macro ostrzy sie manualnie wiec nie jest to jakis wielki problem (tak mi sie wydaje, w macro sie raczej nie bawie poza przystawianiem odwróconej 50/1.8 do jupitera 135 xD) wyjdzie cos kolo 30zl przejsciowka, 30 pierscienie i 40-50 helios, a kenko z przeniesienem elektroniki to cos kolo 300 (o ile dobrze kojarze, moge sie mylic, nie bijcie )
    nowe koło 500-600 :P
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec Awatar Marek69
    Miasto
    Będzin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    nowe koło 500-600 :P
    Marumi 13mm, 21mm,i31mm, które posiadam koszt około 450 zł 3 szt spisują się rewelacyjnie nie ma najmniejszych problemów mogę je polecić.
    Poniżej lin do kenko, marummi obecnie nie znalazałem

Kenko
    http://www.allegro.pl/item336181704_...at_tuleje.html

Uprawnienia umieszczania postów