Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3561

Wątek: W czym nosic sprzet?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kabu Zobacz posta
    Witam wszystkich i mam zapytanie głównie do tych co latają samolotami oczywiście ze swoim sprzętem. Obecnie mieszkam w Irlandii i zastanawiam się czy jak będę się przemieszczał np. do Polski na wakacje zabierając swój sprzęt znajdujący się w torbie Tamrac Pro 12 + torba z laptopem to czy przejdę przez odprawę. Chodzi mi o to jak na lotniskach jest interpretowany bagaż podręczny, czy mając 2 torby ze sprzętem/elektroniką zostanie to potraktowane normalnie czy z utrudnieniami?

Pozdrawiam
    Nie powinno byc zadnych problemow - regularnie latam z Nature Trekker i torba z laptopem...
    Problemy sa tylko na lotniskach w UK gdzie caly czas obowiazuje zasada jednej jedynej sztuki podrecznego i tam generalnie nie ma przebacz.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Nie powinno byc zadnych problemow - regularnie latam z Nature Trekker i torba z laptopem...
    Problemy sa tylko na lotniskach w UK gdzie caly czas obowiazuje zasada jednej jedynej sztuki podrecznego i tam generalnie nie ma przebacz.
    Dzięki za informację, no właśnie kiedyś leciałem z UK do Irlandii i widziałem jak się doczepili do kogoś że miał 2 torby podręcznego więc zacząłem się obawiać. No ale skoro mówisz że ten chory przepis jest tylko w UK to ok :-).
    Jeszcze raz dzięki.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów