Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: [Andres] O O o o O oo O

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

nie wiem czy zalatywałoby to kiczem, ja najpierw bym spróbował i zobaczył a nie tylko myslał z drugiej strony zmieniłaby sie może "wymowa"? symbolika kolorowych baniek mydlanych i szarego swiata? kolorowe marzenia za którymi biega się pewnie do konca zycia? a które i tak kiedys w końcu szlaczek trafi? albo które przestaja byc interesujące jak sie je juz "dogoni i złapie" dokładnie tak jak złapana bańka mydlana przestaje byc interesujaca)) Nie wiem, może nie nalezy szukac zadnej symboliki i "dorabiać idei" a jedynie cieszyc sie z dobrej zabawy dzieciaków i z dobrych zdjęc))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    nie wiem czy zalatywałoby to kiczem, ja najpierw bym spróbował i zobaczył a nie tylko myslał z drugiej strony zmieniłaby sie może "wymowa"? symbolika kolorowych baniek mydlanych i szarego swiata? kolorowe marzenia za którymi biega się pewnie do konca zycia? a które i tak kiedys w końcu szlaczek trafi? albo które przestaja byc interesujące jak sie je juz "dogoni i złapie" dokładnie tak jak złapana bańka mydlana przestaje byc interesujaca)) Nie wiem, może nie nalezy szukac zadnej symboliki i "dorabiać idei" a jedynie cieszyc sie z dobrej zabawy dzieciaków i z dobrych zdjęc))
    masz duzo racji z tą symbolika, ale nawet gdyby pójśc ta droga to jak już wspomniałem moja znajomosc z PSujem jest zbyt luźna żebym umiał to wykonać tak jak nalezy czyli separując kolor baniek od koloru tła zasłoniętego przez nie , a zarazem przebijajacego się. A zostawienie kolorowych baniek wraz z kolorowym tłem za nim było by nieciekawe.

Uprawnienia umieszczania postów