Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1137

Wątek: Jaki komputer?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

7-8 lat w detalicznej firmie o obrotach ok 500.000 miesięcznie ... przez moje ręce przeszły tony sprzętu zarówno jako serwis PC jak i kupiec jak i handlowiec ... elementarną wiedzę na tenat elektroniki można sobie w buty wsadzić przy dzisiejszym PC bo kto to naprawia sam ... kosz albo wymiana

a już nie tylko odemnie usłyszła PAN elektronik do czego się nadaja płyty intela: do mocherowych komputerów w biórach albo na serwery ...

-ale prosiłem nie odgrzewać starych dyskusji bomam takie zdanie a PAN ma inne i ja to szanuje lubi PAN Intela OK, dlaczego stara mi się PAN wytłumaczy ć że jest jakoś znacząco lepszy od innych to już nie wiem ...

BTW proszę sobie wpisać w google "najlepsze płyty p35" i zobaczyć gdzie i czy wogóle jest tam jakiś intel ....
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 31-03-2008 o 14:45 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    elementarną wiedzę na tenat elektroniki można sobie w buty wsadzić
    Prawa fizyki raczej nie są funkcją postępu w elektronice. Wtórny analfabetyzm nie jest powodem do chluby.

Ale ma Pan rację. Nie ma sensu kontynuować tej dyskusji. Z emocjonalnie podbudowanymi wypowiedziami nie można polemizować. Ja wiem o czym piszę i nie jest to kwestia lubienia lub nie, Intela. Potrafię wskazać co jest gdzie źle, nieoptymalnie lub budżetowo zaprojektowane. Dlatego twierdzę, że pewne rozwiązania to kiszka, a bajery, overclocking to nic innego jak marchewka na kiju.
    Ostatnio edytowane przez Tom01 ; 31-03-2008 o 16:12
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów