Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: EF 17-40mm f/4L na śluby

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Czacha - jak to mówią - jak pytasz, tak ci odpowiedzą. Pozdrawiam

Coś już napisał Awatar sj_sj
    Miasto
    Mazowsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Czacha - jak to mówią - jak pytasz, tak ci odpowiedzą. Pozdrawiam
    Himi

było, czytałem, ale satysfakcjonującej odpowiedzi nie uzyskałem. Zakupiłem ostatnio 24-135 IS USM, ale wydaje mi się że trafiłem tę mniej ostrą. Wiec zapytam Ciebie jako użytkownika bo widze, że masz wpisane w profilu, jak to z tą ELKĄ jest, bo w sumie różnica między tym 24-135 nie jest nie wiadomo jaka. Mozesz podeslac jakies przykladowe foty z slubu zrobione tym obiektywem? Chcialbym go podpiac pod eosa 400d. Czytalem rowniez ze przed jakims okresem produkcji produkowali te ELKI w lepszej wersji. Czy znasz te date produkcji? bo tam gdzie czytalem nie bylo podanej.

Mam tez na slub jasne 50mm 1,8 ale raz uzywalem i biedne szkielko mialo problem z autofocusem bo chcialo ostrzyc tylni plan, kiedy potrzebowalem przedni.

Seb

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sj_sj Zobacz posta
    Himi

było, czytałem, ale satysfakcjonującej odpowiedzi nie uzyskałem.
    I to jest wystarczająca wymówka by założyć nowy wątek?

http://canon-board.info/announcement.php?f=21&a=3

"3. Zanim założysz nowy temat, sprawdź w wyszukiwarce, czy nie był on już wcześniej poruszany na forum. W 90% przypadków był. Wskazane jest również uprzednie skorzystanie z google. Jeśli masz pytania związane z takim tematem, dopisz nowego posta do istniejącego wątku (o ile już nie ma w nim na nie odpowiedzi)."

W ramach przeprosin sam sobie wybierz wątek z tych kilkunastu/dziesięciu jakie mamy o 17-40 czy o sprzęcie do ślubów .

Uprawnienia umieszczania postów