mam nadzieję że się nie pomyliłem
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=31997
mam nadzieję że się nie pomyliłem
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=31997
Gratuluję finalistom!
Ale - skoro już można, bo po sprawie - to pożałuję kotka nr 8 z pierwszego zestawu. Trzymałam za niego kciuki, nie załapał się, ale moich uczuć do niego to nie zmienia. Autorowi gratuluję, bo udało mu się oddać nastrój zwierzaczka![]()
gratki dla finalistów
dziękuję tej jedynej osobie która zagłosowała na moją 14-stkę![]()
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki
Dzięki Ewo za miłe słowa, ta 8-ka w 1-szym zestawie to akurat moja fotka, zdjęcie pochodzi sprzed paru miesięcy, nie miałem jeszcze wtedy lustrzanki, zrobiłem je kompaktem Canona PS A710, ale nie był to przypadkowy pstryk - wykorzystałem tryb manualny, punktowy pomiar światła , RAW
A tak swoją drogą to chyba lepiej wybrać 8 finałowych zdjęć po największej liczbie otrzymanych głosów niż po 2 najlepsze np. z 4 przypadkowych zestawów
Ale jakoś się tym specjalnie nie przejmuję w końcu chodzi tylko o zabawę
Gratulacje dla finalistów.
Pewnie miałby więcej głosów, bo kadr ładny, ale zdjęcie bardzo nieostre na całości...Zamieszczone przez oszin
A to widaćZamieszczone przez chmuras
Trudno orzec, bo czynnikiem zaburzającym jest statystyka. Tak jak w piłce nożnej - trafi się do silniejszej grupy i można odpaść będąc lepszym od wielu finalistów... W pierwszej grupie walka była bardzo wyrównana, wyniki różniły się o włos..A tak swoją drogą to chyba lepiej wybrać 8 finałowych zdjęć po największej liczbie otrzymanych głosów niż po 2 najlepsze np. z 4 przypadkowych zestawów.
Ale jakoś się tym specjalnie nie przejmuję w końcu chodzi tylko o zabawę
Gratulacje dla finalistów.
Ja już zagłosowałam, ale to był ciężki wybór
Naprawdę gratulacje, wspaniałe zdjęcia![]()
DZIĘKUJĘ wszystkim: głosującym i oglądającym!
Krótkie INFO o zdjęciu.
Zrobione 2.03.08 na Wystawie Kotów Rasowych w "Blue City" w Warszawie (wiecej zdjęć w galerii Picasaweb/hekselman).
Aparat EOS 5D, RAW, ISO1250, 1/90 F3.5. Obiektyw EF 70-200 2.8 IS L200mm. Bez lampy błyskowej.
Było miło ! :-)
A ja chciałem pogratulować autorowi finałowej 7ki. Moim skromnym zdaniem najmocniejsze zdjęcie z całego zbioru.
Dlaczego? Czysta forma oraz to co najważniejsze: pokazuje ciekawską naturę kociaka. A jakby się głębiej zastanowić, to kot ma dwie cechy główne: jest ciekawski albo/i leniwy (tu pozdrowienia dla autora 6tki, również bardzo fajnie trafionej).
Gdy oglądam Wasze zdjęcia z koncertów, reportaży, streety czy inne, to zawsze widać na nich dynamikę, emocje lub coś, co określa modela lub sytuacje. Tutaj w większości zdjęć tego zabrakło.
Dobra, nie wymądrzam się więcej. W końcu mnie zdyskwalifikowali już pierwszego dnia.
BTW, jak się można dowiedzieć, kto jest autorem konkretnych klatek?
Jarek
gratuluję autorowi czwórki wygranej.
Podobnie jak Oskarowy jestem za 7mką jako najlepsze zdjęcie
Sam przyznaje się do pierwszego zdjęcia z finałowej serii. Dzięki za głosy![]()