gratki dla finalistów
dziękuję tej jedynej osobie która zagłosowała na moją 14-stkę![]()
gratki dla finalistów
dziękuję tej jedynej osobie która zagłosowała na moją 14-stkę![]()
trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki
Ja już zagłosowałam, ale to był ciężki wybór
Naprawdę gratulacje, wspaniałe zdjęcia![]()
DZIĘKUJĘ wszystkim: głosującym i oglądającym!
Krótkie INFO o zdjęciu.
Zrobione 2.03.08 na Wystawie Kotów Rasowych w "Blue City" w Warszawie (wiecej zdjęć w galerii Picasaweb/hekselman).
Aparat EOS 5D, RAW, ISO1250, 1/90 F3.5. Obiektyw EF 70-200 2.8 IS L200mm. Bez lampy błyskowej.
Było miło ! :-)
A ja chciałem pogratulować autorowi finałowej 7ki. Moim skromnym zdaniem najmocniejsze zdjęcie z całego zbioru.
Dlaczego? Czysta forma oraz to co najważniejsze: pokazuje ciekawską naturę kociaka. A jakby się głębiej zastanowić, to kot ma dwie cechy główne: jest ciekawski albo/i leniwy (tu pozdrowienia dla autora 6tki, również bardzo fajnie trafionej).
Gdy oglądam Wasze zdjęcia z koncertów, reportaży, streety czy inne, to zawsze widać na nich dynamikę, emocje lub coś, co określa modela lub sytuacje. Tutaj w większości zdjęć tego zabrakło.
Dobra, nie wymądrzam się więcej. W końcu mnie zdyskwalifikowali już pierwszego dnia.
BTW, jak się można dowiedzieć, kto jest autorem konkretnych klatek?
Jarek
A mój to ten zdziwiony tygrys w finałowym battlu #7. Dziękuję głosującym na niewdzięcznika. Głosowłam na #1 cudna sprawa uchwycić taki moment.
gratuluję autorowi czwórki wygranej.
Podobnie jak Oskarowy jestem za 7mką jako najlepsze zdjęcie
Sam przyznaje się do pierwszego zdjęcia z finałowej serii. Dzięki za głosy![]()
również gratuluję wszystkim finalistom i autorowi zwycięskiego nr 4 ( nań głosowałem )
ja sam niestety nie dostąpiłem zaszczytu walki finałowej[zestaw 3, nr 20 ]
ale zabawa była fajna
pozdrawiam wszystkich![]()
lepsze jutro było wczoraj