No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ciekawe te zabawy z kolorami. Podobają się 95, 96 i 97. A 98 jakoś mniej.
Nie bałeś się że jakiś szumofob wyskoczy na 95?![]()
system EOS
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
98 - uciąłeś cień na dole :P
Reszta pozytywnie, aczkolwiek szum... Mogłeś wydłużyć czas, a zwalić iso o 1 w dół. (bo czasy 1/800 - 1/200 są dość krótkie jak na 100macro)
Najlepsza z serii chyba #101, ale wadzi mi troche to czarne drzewo po prawej. Jakby go nie bylo, albo bylo jasniejsze, to chyba lepiej by to wygladalo
Swoja droga, patrzac na to ostatnie zdjecie musze stwierdzic, ze swietny klimat maja te uliczki, i pewnie razem z nimi reszta miasteczka![]()
te zdjecia jajek nie wiem czy zostaly stworzone zeby sie zachwycac..
Przyjalem ze istnieja i tyle..
fotki 99-101 strasznie przecietne.. nic sie nie dzieje
99 i 100 takie sobie
w 101 boli mnie bardziej "ciach" równo przy tym murku na dole.