Pokaż wyniki od 41 do 50 z 271

Wątek: Nowart - tanio i szybko

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_o_b_y Zobacz posta
    Starałem się jedynie przypomnieć, że zwykła rozwaga i rozsądek nakazują ostrożność jeśli chodzi o osoby mało znane, dopóki się ich nie pozna bliżej.
    Wszak to elementarz w przypadku transakcji online.
    Nie, ty się o nic nie "starałeś" w trosce o rozwagę i rozsądek forumowiczów. Inputujesz i poddajesz w wątpliwość wiarygodność a co najgorsze istnienie wielu świetnych ludzi na tym forum. Jakie to nieuprzejme i niesprawiedliwe zwróciło juz tobie uwagę kilka osób. No, ale cóż oni mogą wiedzieć... w końcu mają tylko kilkadziesiąt postów...

Jak na sprzedawcę, to nie jesteś ani zbyt uprzejmy, ani nazbyt kulturalny, co Ci z pewnością nie podniesie obrotów.
    Już samo to wystarczy, abym przestał myśleć o zakupach u Ciebie, choć przecież jeszcze kilka dni temu tego nie wykluczałem.
    Zapamiętaj jedno - istnieje coś takiego jak akcja-reakcja. Wybacz, że nie jestem milusim misiem do klepania bez powodu. Jeśli myślisz, że poużywasz sobie na mnie wykorzystując przewagę wszechmocnego klienta nad zawsze pokornym i przyjmującym wszelkie cięgi sprzedawcą to się grubo mylisz !

A bezczelna insynuacja typu "Masz w tym jakiś większy interes?" z pewnością całkowicie wyklucza Cię z grona inteligentnych i kulturalnych sprzedawców, i w ogóle z grona wartych uwagi uczestników forum CB.
    EOT
    Na szczęście to tylko twoja opinia. Chciałeś zrobić zamęt i smród - gratulacje, udało się.
    Proponuję dodać moją skromną osobę do ignorowanych i masz problem rozwiązany.
    Za radą kilku forumowiczów uważających dyskusję z tobą za absolutnie bezcelową pozwolę sobie skończyć tę bzdurną wymianę zdań.
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 21-03-2008 o 00:52

Uprawnienia umieszczania postów