na wstępie p. Mroczek uświadomi czytelnika że niepotrzebne mu są eLki i autofocusy - to dobre, przydatne ale nie konieczne aby zrobic dobre zdjęcie
generalizując - gdyby większość userów CB przeczytało tę książkę to hazan powinien zacząć się martwić ilością odwiedzin![]()
@Janusz
do filtrów jeszcze nie doszedłem - czytam tylko na kibelku![]()
w raysfoto juz 'pokupywałem' co trzeba - ale jak tak dalej pójdzie to zakupie heliopany UV na każdy obiektyw![]()
@Goomis, Bahrd
kto czyta instrukcje do aparatu?![]()
ps
odnośnie tego słońca i matrycy - dobrze wiedzieć, choć nigdy nie planowałem takiej hecy...
Ostatnio edytowane przez pst ; 20-03-2008 o 20:57
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Trzeba pamiętać, ze warunki konieczne nie muszą być jednocześnie wystarczające...
Generalizując - gorliwość neofity jest pożyteczna - im wyżej sobie człowiek postawi poprzeczkę na początku, tym lepiej dla niego...
Każdy, kto szanuje swoje pieniądze, czas poświęcony na ich zarobienie, etc. - czyli, myślę, że całkiem spora grupa. W tym jeszcze tacy, jak ja - co już wiedzą, że nie wiedzą jeszcze wszystkiego...
EOS - conditio sine Kwanon...
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
chyba trochę przesadzacie z tym uszkodzeniem matrycy. Jakby tak faktycznie było, to czytalibyśmy non stop o uszkodzeniach matryc w np. kompaktach. Poza tym jest jeszcze odbite światło słoneczne, które często wchodzi w kadr. I to ma też rozwalać matrycę ? bez jaj
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner