Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: canon? 28-80 ultrasonic EF

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grek Zobacz posta
    gwozdzt tylko gdzie teraz dostane taki aparat?????:
    bywa na Allegro ( w tej chwili nie ma), jest na eBay'u...
    ale niekoniecznie musi być ten, to raczej taka ciekawostka "dydaktyczna" jako że pytałeś o sprzęt do nauki :-)
    Jeśli bardzo Ci zależy to była taka aukcja na Allegro: http://www.allegro.pl/item311979848.html
    oficjalnie sprzedaż nie doszła do skutku, napisz do sprzedawcy, moze jeszcze go ma?

Z tym, że nie upieraj się przy tym EF-M, zaproponuj 100zł, max. 150zł za korpus, a jak nie to bierz EOS 50E - jak juz wcześniej wspomniałem, to bardzo dobry wybór - aparat o wiele bardziej wspołczesny (AF, E-TTL), miałem go przed cyfrą, byłem z niego bardzo zadowolony i jak najbardziej polecam.

Natomiast na EF-M ustaw sobie powiadomienia z Allegro i kiedyś go trafisz w rozsądnej cenie (na eBayu chodzą po 50$, więc na nasze wychodzi właśnie 100-150zł.)

Jeszcze raz jednak zwracam Ci uwagę, bo nie wiem czy to do Ciebie dotarło: EF-M NIE MA AUTOFOKUSA (automatycznego ustawiania ostrości)
    sprzedawca z podlinkowanej aukcji chyba nie był tego świadom, bo pisze że obiektyw nie działa i chyba padła mechanika
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 14-03-2008 o 09:00
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów