Zobacz wyniki ankiety: Czy przyjdziesz na XI Targi w Łodzi?

Głosujących
20. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: [Łódź] XI Targi Sprzętu Foto...

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez graphite Zobacz posta
    tia...:-) widzialem te motorki. niezle sie prezentowaly
    wszyscy liczymy na ciekawe "obiekty" do fotografowania
    hehe czyli ze mną wsio ok a juz sie martwić zaczynałem ;-)
    5D + L

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie Wyjazd z Wałbrzycha

Wybieram sie na Targi 14. Szukam kogoś, kto będzie jechał z okolic Wałbrzycha,
    lub kogoś ,kto dorzuci się do paliwa- 2 osoby mogę zabrać

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Jadę na targi 13 , jakby ktoś z okolic Ząbkowic Śląskich chciał się zabrać zapraszam na PW , to uzgodnimy szczegóły . ( Nie kasuję za paliwo bo i tak jadę )

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

Tomasz dzięki , ale wole jechać w piątek 14. Zawsze to wolna sobota przed Tobą.
    Moja oferta dalej aktualna.

Awatar Grigoras
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Warsztaty fotograficzne i produkcji wideo Cyfrowa Kreacja Obrazu 2008

Może zainteresują Was również warsztaty Cyfrowa Kreacja Obrazu 2008 które będą odbywać się w ramach targów

Cytat Zamieszczone przez SwiatObrazu.pl
    Warsztaty odbędą się w dniach 13, 14, 15 marca podczas targów Film Video Foto 2008 w Łodzi, przy ulicy ul. Wólczańskiej 199, w sali konferencyjnej 3, w hali nr 2.

Wstęp na warsztaty jest bezpłatny, wymagane jest jedynie wysłanie e-mail z imieniem i nazwiskiem na adres cko@swiatobrazu.pl, serdecznie zapraszamy!

Program warsztatów:

Czwartek, 13 marca

10:00 – 11:00
    Język filmu w praktyce: ruch kamery, światło, perspektywa
    Jacek Bonecki – operator filmowy, Łukasz Borowski - Fomei

11:00 – 12:00
    Zaawansowana edycja wideo z wykorzystaniem oprogramowania AVID Liquid
    KSK Dystrybucja

12:00 – 13:00
    Fotografia ruchu, praca w studio
    Krzysztof Niesporek, Łukasz Borowski - Fomei

13:00 – 14:00
    Profesjonalna postprodukcja fotografii z wykorzystaniem tabletów WACOM
    KSK Dystrybucja

14:00 – 15:00
    EIZO – monitory do zadań specjalnych, dobór odpowiedniego monitora graficznego
    Alstor

15:00 – 16:00
    Zarządzanie kolorem a wykonywanie wydruków fotograficznych
    Jan Kaiser - Fomei

16:00 – 17:00
    Wielkoformatowy wydruk fotografii - skanowanie, przygotowanie oraz profesjonalny druk fotografii kolorowych i czarno-białych
    Tomasz Kuciński – Epson, ILFORD, Jan Kaiser - Fomei

17:00 - Losowanie nagród wśród uczestników warsztatów

Piątek, 14 marca

10:00 – 11:00
    Język filmu w praktyce: ruch kamery, światło, perspektywa
    Jacek Bonecki – operator filmowy, Łukasz Borowski - Fomei

11:00 – 12:00
    Zaawansowana edycja wideo z wykorzystaniem oprogramowania AVID Liquid
    KSK Dystrybucja

12:00 – 13:00
    Fotografia ruchu, praca w studio
    Krzysztof Niesporek, Łukasz Borowski - Fomei

13:00 – 14:00
    Profesjonalna postprodukcja fotografii z wykorzystaniem tabletów WACOM
    KSK Dystrybucja

14:00 – 15:00
    EIZO – monitory do zadań specjalnych; dobór odpowiedniego monitora graficznego
    Alstor

15:00 – 17:00
    Fotografia wyprawowa w czasach cyfrowej ciemni
    Marcin Jamkowski, Tomasz Kuciński - Epson

17:00 - Losowanie nagród wśród uczestników warsztatów

Sobota, 15 marca

10:00 – 12:00
    Zarządzanie kolorem a wykonywanie wydruków fotograficznych
    Jan Kaiser - Fomei

12:00 – 14:00
    Cyfrowa ciemnia według HP
    HP Polska

14:00 - Losowanie nagród wśród uczestników warsztatów

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dzisiaj poszaleję na targach i napiszę w skrócie co tam było ciekawego. Najbardziej liczę na nowe szkła Sigmy. Spotterzy... czekajcie na info :wink:
    FOTOINKWIZYTOR

Dopiero zaczyna Awatar M.I.L.O.
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Ja wybieram się na targi jutro w związku z czym mam prośbę. Jak ktoś może po dzisiejszym dniu opisać co ciekawego można zobaczyć/doświadczyć a może umknąć podczas normalnego "zwiedzania" to byłbym wdzięczny za wskazówki .

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M.I.L.O. Zobacz posta
    Ja wybieram się na targi jutro w związku z czym mam prośbę. Jak ktoś może po dzisiejszym dniu opisać co ciekawego można zobaczyć/doświadczyć a może umknąć podczas normalnego "zwiedzania" to byłbym wdzięczny za wskazówki .
    Dopisuję się.Ja też będę jutro. A po drodze jeszcze spore zakupy
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Dzisiaj można było pobawić się Canonem 450D. Niestety jak się spytałem czy mogę opublikować zdjęcia w sieci to nie uzyskałem na to zgody. Niepotrzebnie powiedziałem, że jestem z optycznych
    Był też 1Ds Mark III i kilka fajnych szkiełek np. 400/4 DO L.
    Na stanowisku Pstryka można było się pobawić 300/2.8L czy rewelacyjnym 400/2.8L (także plus TC2). Niesamowite wrażenia.
    Oficjalnie Canon nie istnieje, to co pokazał w porównaniu do prezentacji Sony to ŻENADA. Ludzie którzy mnie znają wiedzą jako mam stosunek do Sony, ale promocji i klasy to się możemy od nich uczyć. Do tego rewelacyjny pomysł z ludźmi z klubu KKM. Ich admin to wspaniały facet i świetny kompan. Po tym co usłyszałem o współpracy ich klubu z Sony to mogę tylko zazdrościć. Ozdobą pokazów były piękne zdjęcia zrobione przez klubowiczów a wyświetlane na telewizorach wiadomej marki. Z przyjemnością informuję spotterów, że było mnóstwo naszych ulubionych kadrów
    Warto zwiedzić stanowisko Sigmy, są modelki, są obiektywy, jest zabawa. Olek też się fajnie prezentował. Nikon to niemal taka sama padaka jak Canon. Zresztą po krótkiej rozmowie w Canonie znam powód takiego ich podejścia do targów. W skrócie Canony sprzedają się rewelacyjnie więc olewają profesjonalny marketing i promocję. Przykre, ale prawdziwe.
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Dzisiaj można było pobawić się Canonem 450D. Niestety jak się spytałem czy mogę opublikować zdjęcia w sieci to nie uzyskałem na to zgody. Niepotrzebnie powiedziałem, że jestem z optycznych
    Był też 1Ds Mark III i kilka fajnych szkiełek np. 400/4 DO L.
    Na stanowisku Pstryka można było się pobawić 300/2.8L czy rewelacyjnym 400/2.8L (także plus TC2). Niesamowite wrażenia.
    Oficjalnie Canon nie istnieje, to co pokazał w porównaniu do prezentacji Sony to ŻENADA. Ludzie którzy mnie znają wiedzą jako mam stosunek do Sony, ale promocji i klasy to się możemy od nich uczyć. Do tego rewelacyjny pomysł z ludźmi z klubu KKM. Ich admin to wspaniały facet i świetny kompan. Po tym co usłyszałem o współpracy ich klubu z Sony to mogę tylko zazdrościć. Ozdobą pokazów były piękne zdjęcia zrobione przez klubowiczów a wyświetlane na telewizorach wiadomej marki. Z przyjemnością informuję spotterów, że było mnóstwo naszych ulubionych kadrów
    Warto zwiedzić stanowisko Sigmy, są modelki, są obiektywy, jest zabawa. Olek też się fajnie prezentował. Nikon to niemal taka sama padaka jak Canon. Zresztą po krótkiej rozmowie w Canonie znam powód takiego ich podejścia do targów. W skrócie Canony sprzedają się rewelacyjnie więc olewają profesjonalny marketing i promocję. Przykre, ale prawdziwe.
    Jak masz coś z "Naszych" ulubionych kadrów to chętnie zobaczę co mnie czeka w sobotę 8)
    5D + L

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów