Pokaż wyniki od 1 do 10 z 114

Wątek: Zamiennik BG-E2 Delta - moje wrażenia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panuna Zobacz posta
    przeciez trzymajac aparat za gripa'a mozna sobie niechcacy powciskac iles tam guziczkow na raz (nie mam pojecia czym one staruja - jesli kalendarzem to pol biedy ;-) ).. IMHO ich umiejscowienie jest co najmniej malo praktyczne ??:

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    przeciez trzymajac aparat za gripa'a mozna sobie niechcacy powciskac iles tam guziczkow na raz (nie mam pojecia czym one staruja - jesli kalendarzem to pol biedy ;-) ).. IMHO ich umiejscowienie jest co najmniej malo praktyczne ??:
    Przecież grip ma wyłacznik funkcji. To ON/OFF na gripie nie dotyczy aparatu a właśnie przycisków i kółek gripa.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Przecież grip ma wyłacznik funkcji. To ON/OFF na gripie nie dotyczy aparatu a właśnie przycisków i kółek gripa.
    i tym samym wylanczasz sobie fel , sterownik punktow af, pokretlo ustawien czasu/przyslony i spust migawki - myslac w ten sposob - po co w ogole grip ;-)

chodzi o to by przyciski byly aktywne i jednoczesnie by nie naciskac ich przypadkiem reka.. a ich tam jest tak duzo, ze to wlasciwie niewykonalne

Uprawnienia umieszczania postów