Strona 61 z 63 PierwszyPierwszy ... 11515960616263 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek/Poznań

Domyślnie

Hej ja wysyłałem jakoś ok 10 stycznia i to z UK gdzie wtedy przebywałem więc doszło szybko a i tak za mailem czekałem aż do 5 lutego i od tego momentu do 5 marca nic aż w końcu udało mi sie zalogować na submissionstatus i zobaczyłem ze 5 marca wysłali mi kasę która miała iść 5 dni roboczych dziś jest siódmy kasy jeszcze nie ma ale ufam że dojdzie Poprzednim razem było dużo szybciej mail po tygodniu kasa na koncie po równo miesiącu. Widać nie wyrabiają się w tej Irlandii...
    30d T17-50 C70-200/4
    www.pawelnawrot.com

Miasto
    Katowice / Pszczyna

Domyślnie

Ja mam tak samo Dwa cashbacki poslane na poczatku lutego w dwu dniowym odstepie - jeden juz przyszedl jakos 26 lutego, a przy drugim pisze, ze wyslany 3 marca i transfer do 5 dniu roboczych I nic nie doszlo.. W jakim banku masz konto? PKO BP/Inteligo ?

Dopiero zaczyna Awatar pzkrolik
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

U mnie to samo... dostałem potwierdzenie mailem o nadaniu zwrotu transferem bankowym w dniu 3 marca... też wspominali coś o pięciu dniach roboczych... no ale może w Irlandii pracuje się 1 dzień w tygodniu, a reszta to wolne... bo do dzisiaj nic mi nie zwróciło... ale póki co, zapas cierpliwości jeszcze mam...

Dopiero zaczyna Awatar arokub
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

U mnie też na szczęście zakończyło się pozytywnie.

Ale nie od razu było wesoło:
    Aparat (C400d) kupiony w październiku, wysłałem komplet dokumentów, zarejestrowałem się 9 listopada i czekałem.
    W grudniu przyszedł list, że nie dostarczyłem dowodu zakupu. A na 100% procent dołączyłem. No trudno. Zgodnie z zaleceniem z listu, dosłałem mailowo skan dowodu zakupu. Po jakimś czasie wypełniłem reklamację na stronie i czekałem Oczywiście nikt się nie odezwał, pomimo obietnicy na stronie, że będzie jakaś reakcja.
    No to wysłałem maila do Marie Quinn z opisem sytuacji (a to dzięki canon-board, bo to tu znalazłem ten adres dzięki Wam). Odpowiedź była w miarę szybka i mówiła, że sprawa zostanie zbadana.
    Potem na stronie konktrolnej (submissionstatus) pojawił się inny napis niż ten, że nie dostarczyłem dowodu zakupu, ale że sprawa jest w toku. W zeszłym tygodniu pojawiła się informacja, że przelew został zrobiony.

A dziś kasa jest na końcie. Super!

Długo trwało, nerwów kosztowało, ale nareszcie pozytywny koniec
    Canon EOS 400d, Fuji Finepix s5600

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Ja kupowałem Canona z kitem w maju. Wysłałem wszystko jak trzeba, ale zamiast podać IBAN (czyli numer konta z PL z przodu) podałem tylko numer konta. Po kilku tygodniach dostałem polecony list aby dosłać poprawny numer konta. Po dosłaniu przelali kasę, ale obciążyli mnie za ten durnym monitujący polecony. I to ładną kasę odjęli, ponad 20 zł.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek/Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madz Zobacz posta
    Ja mam tak samo Dwa cashbacki poslane na poczatku lutego w dwu dniowym odstepie - jeden juz przyszedl jakos 26 lutego, a przy drugim pisze, ze wyslany 3 marca i transfer do 5 dniu roboczych I nic nie doszlo.. W jakim banku masz konto? PKO BP/Inteligo ?
    Konto mam w mBanku ale to raczej nie kwestia banku tylko raczej tego kiedy oni rzeczywiście to wysłali bo może dyspozycje przelewu poszły 3 marca a same przelewy później. Dziwne bo poprzednim razem chyba 3 dni szedł przelew

Cytat Zamieszczone przez C80 Zobacz posta
    Ja kupowałem Canona z kitem w maju. Wysłałem wszystko jak trzeba, ale zamiast podać IBAN (czyli numer konta z PL z przodu) podałem tylko numer konta. Po kilku tygodniach dostałem polecony list aby dosłać poprawny numer konta. Po dosłaniu przelali kasę, ale obciążyli mnie za ten durnym monitujący polecony. I to ładną kasę odjęli, ponad 20 zł.
    A jesteś pewien, że za polecony Ci te 20zł wzięli? Bo mi poprzednim razem odjęli 20zł za przelew chyba chociaż podobno teraz już ludziom w tym samym banku nic nie odejmują przyjdzie to zobaczymy
    Ostatnio edytowane przez Relison ; 13-03-2008 o 14:55
    30d T17-50 C70-200/4
    www.pawelnawrot.com

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Relison Zobacz posta
    A jesteś pewien, że za polecony Ci te 20zł wzięli? Bo mi poprzednim razem odjęli 20zł za przelew chyba chociaż podobno teraz już ludziom w tym samym banku nic nie odejmują przyjdzie to zobaczymy
    Ja byłem przekonany że potrącą mi 20 zł ale miło się zdziwiłem gdy przyszła kasa bez potrąceń
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Uzależniony Awatar C80
    Miasto
    ZS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Relison Zobacz posta
    jesteś pewien, że za polecony Ci te 20zł wzięli? Bo mi poprzednim razem odjęli 20zł za przelew chyba chociaż podobno teraz już ludziom w tym samym banku nic nie odejmują przyjdzie to zobaczymy
    Jestem, dostałem mniej niż było w informacjach o zwrocie. Za przelew raczej nie brali bo przelew przyszedł z polskiego konta w BPH, zatem o przewalutowaniu nie było mowy.

Domyślnie

Chyba moim ostatnim postem, wywolalem wilka z lasu. Akcja cashback zakonczona sukcesem Uff...

Bywalec Awatar gutek
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

No w końcu. Dzisiaj doszły pieniądze, co dziwne nie dostałem potwierdzenia na maila. Zero odzewu. Zgłoszenie wysyłałem początkiem lutego.

Strona 61 z 63 PierwszyPierwszy ... 11515960616263 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów