Pokaż wyniki od 1 do 10 z 130

Wątek: AF w 5d - prawda i mity

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andres Zobacz posta
    Idąc tym tropem to jeżeli już na ślub to tylko Hassel lub Mamiyka bo jaka tam jest plastyka. Każdy kupuje to na co go stać. To tak jakby ktoś napisał że nie rozumie ludzi którzy mają 350D i 400D zamiast jednej piątki na ślub, bo przecież piątka jest do tego lepsza. A tak naprawdę 99,99% leży w czynniku ludzkim a nie w aparacie. Znam takich którzy robią zdjęcia 300D i na głowę biją niejednego używającego 1Ds, nawet jak zdjęcia idą do druku w ciut większym formacie.
    Reasumując aparat ma naprawdę drugorzedne znaczenie, a najważniejsze jest to co fotograf chce pokazać, jak patrzy, co potrafi, co wymyśli.
    Zgadzam sie ze przedewszystkim czynnik ludzki
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Cholera, wydałem ostatnio 13kzł na puszkę, a ona się nie nadaje do ślubów, bo ma cropa. Mam nadzieję, że moi klienci tego nie czytają
    Mysle ze swietnie sobie radzisz i potrafisz zrobic dobry material dla swoich klientow np 300D
    Aparat nie ejst najwazniejszy
    Pozdrawiam mimo Twojego zarozumialego traktowania mojej osoby
    Ostatnio edytowane przez leszek72 ; 09-03-2008 o 17:06 Powód: Automerged Doublepost
    Eos 3, Eos 400D+BG-E3, Eos 350D Sigma 12-24, Canon 50 1.8 MK I, Sigma 20 1.8, Canon 80-200 2.8L, 3 x Canon 550 EX i inne drobiazgi

Uprawnienia umieszczania postów