I tak oto przeszliśmy z tematu faktów i mitów AF w 5d do wiary :razz: , która pewnie sprawi ,że fenomen 5d i tak pozostanie i to nawet po wprowadzeniu lepszego AF w 5d II.
Wiara wiarą, mity mitami, ale 5D zostanie jakimś tam fenomenem. To narzędzie które chyba przez pomyłkę (tzn. za wcześnie) wyrwało się marketoidom z Canona na rynek. W zasadzie były 3 body rewolucjonizujące rynek DSLR - 10D, D70 i 5D. Lepszy AF w 5D II rewolucją nie będzie , bo w obrazowniu dla obecnych technologii i formatu matrycy za dużo już się nie wyciśnie
Ostatnio edytowane przez Wini ; 08-03-2008 o 23:31
Wini
Widzisz - odpowiedź jest prosta. Jest jestem bydle a Ty pełna kultura. Z tym, że je zajmowałem się fotografoweaniem a nie prie...em o śrubkach i cyferkach. Faktycznie przybywaliśmy w innym środowisku.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Gratuluję umiejętności fotografowania 1-dynką. Teraz nauczy się tylko obsługiwać 5D i wszystko będzie ok.
Ostatnio edytowane przez Slavko ; 09-03-2008 o 10:19 Powód: Automerged Doublepost
Zamieszczone przez Slavko
Miło widzieć, że to forum się nie zmieniaJedni miszczowie znikają, a inni się w to miejsce pojawiają
I mamy kolejnego prostaczka na forum - suuuper! Już trochę nudno było
![]()
Pentax K-5 II, Leica M9
Przpraszam Cię pokornie. Zapomniałem, że skoro Ty napiszesz, że coś jest złe, to takie jest i koniec. Przecież śledząc Twoje wypowiedzi nie trudno zauważyć, że tylko Ty masz rację i nikt inny. Jeszcze raz wybacz mistrzu, że ośmieliłem się mieć inne zdanie. Uznaj je proszę za głupie i niedorzeczne. A skoro mój aparat robi dobre zdjęcia - to natychmiast to odszczekuję i wyrzucam go do rzeki. Przecież to niegodne, aby po Twoim jasnym wyroku, ten głupi aparat ośmielał się robić inne zdjęcia niż Ty swoim jasnym umysłem zawyrokowałeś. Wybacz jeszcze raz.
Pokorny prostaczek.
Slavko, w niemal każdym poście deprecjonujesz czyjeś umiejętności robienia zdjęć, podkreślając swoje. pytam bez zadnej złosliwosci - czy byłaby mozliwosc rzucenia okiem na twoje dokonania?