Cytat Zamieszczone przez pawel-foto Zobacz posta
No wiesz, ale tu nie chodzi o obrażanie jakieś innej konkretnej osoby tylko naśmiewanie się z użytkowników innych systemów.
Poczucie humoru i dystans do sprzętu/ludzi/wypowiedzi zawsze się przydaje.
Zacietrzewienie "bo ktoś śmiał obsmarować mój ukochany sprzęcik" nie jest mile widziane...

Czy Canon jest doskonały? Nie jest.
Czyli nie zauważasz na forum Canona tak wielu wątków psioczących i najeżdżających na Canona. Nikt tu nigdy nie wmawiał nikomu że Canon jest doskonały, a o wiele częściej jest wprost przeciwnie. (najświeższy przykład - walka z FF/BF w 5D na Żytniej, albo od dawien dawna nagonka na niedopracowany AF w 1DMkIII).

"Kablował" nie będę ale choć na szyji będzie mi wisiał Canonik to 15lat robi swoje(sentyment zostanie chyba zawsze) i będę ostro ripostował nabijanie się z tego systemu.
To nie "kablowanie" , nie lubię takiego podejścia. Forum to wspólne dobro. Każdy z osobna jak i wszyscy razem powinniśmy dbać o miejsce w którym przebywamy. Jeśli ktoś wyraża się nie na poziomie to należy mu zwrócic uwagę... albo prywatnie, albo w wątku, albo 'akcją moderatorską' (zależy od poziomu wypowiedzi i oceny szans na poprawę).
To tak jakbyś mówił np na parkingu w lesie "nie sprzątnę po kimś tej plastikowej butelki bo to nie moja sprawa" .