Strona 12 z 94 PierwszyPierwszy ... 210111213142262 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 939

Wątek: [WARSZTATY W STUDIO WARSZAWA - 2008] - portret,akt

Początki nałogu Awatar werek
    Miasto
    warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Jeśli nie będzie sprzeciwu innych uczestników spotkania to nie widzę problemu. Proponuję tylko zmienić godzinę rozpoczęcia spotkania na 16.
    ja moge sie lekko spoznic (tak 15-25m - praca) ale ogolnie to ok
    Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna, Max_im

Jest jedno miejsce na najbliższą sobotę (23.02) na tego typu sesję powtórkowo-praktyczną. Kto pierwszy ten lepszy - niech się z tej listy zgłosi, w wątku albo privem.

No ale czy ta okazja moze spowodowac ze np zaplanowane dla nas spotkanie nie odbedzie sie ?? Fajnie by bylo gdyby powstaly ciagi spotkan per grupa, bo inaczej to robi sie straszny balagan... Ja juz sie powoli gubie, z jednej strony chcialbym skorzystac z okazji , ale z drugiej chcialbym isc tokiem grupy ( tylko czy w ogole taki tok powstanie??).
    Wrasztaty fajne ale z zapisami gorzej DD
    Canon eos 6D
    - EF 24-105mm f/4 IS L
    - EF 50mm f/1.4
    - Speedlight 430ex II

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Dębe Wielkie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tespis Zobacz posta
    No ale czy ta okazja moze spowodowac ze np zaplanowane dla nas spotkanie nie odbedzie sie ?? Fajnie by bylo gdyby powstaly ciagi spotkan per grupa, bo inaczej to robi sie straszny balagan... Ja juz sie powoli gubie, z jednej strony chcialbym skorzystac z okazji , ale z drugiej chcialbym isc tokiem grupy ( tylko czy w ogole taki tok powstanie??).
    Wrasztaty fajne ale z zapisami gorzej DD
    Ja na szczęście w tą sobote nie moge, więc nie mam tego problemu

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Fajnie by bylo gdyby powstaly ciagi spotkan per grupa, bo inaczej to robi sie straszny balagan.
    Myślę, że to Sergiusz będzie musiał znaleźć na ogarnięcie tego wszystkiego jakiejś metody. Ciągi per grupa się nie sprawdzą, bo ludzie z grupy raz będą chcieli/mogli innym razem nie i się grupa porozjeżdża.

Moja propozycja jest taka, żeby powstała aktualizowana tabela z harmonogramem warszatatów w postaci:

Nazwa Max_Uczestników Najbliższy_termin
    Pierwsze kroki 7 27.02.2008
    Powtórka z praktyką 5 1.03.2008
    Pomost .....
    ....

Liczby i daty są oczywiście przykładowe. I każdy zgłaszałby się na konkretne warsztaty pod warunkiem, że uczestniczył w poprzednich i są wolne miejsca.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A może... tylko część się odbiła?
    Albo.. ktoś miał koszulkę z takim świecącym wzorkiem.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Myślę, że to Sergiusz będzie musiał znaleźć na ogarnięcie tego wszystkiego jakiejś metody. Ciągi per grupa się nie sprawdzą, bo ludzie z grupy raz będą chcieli/mogli innym razem nie i się grupa porozjeżdża.
    Zgadza sie moze tak byc, ale jest na to jedno rozwiazanie: miesieczna oplata z gory na cykl spotkan.
    W przypadku portretu jest to 4x80 = 320 zl - ja byl bym sklonny tyle zaplacic z gory.

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Moja propozycja jest taka, żeby powstała aktualizowana tabela z harmonogramem warszatatów w postaci:

Nazwa Max_Uczestników Najbliższy_termin
    Pierwsze kroki 7 27.02.2008
    Powtórka z praktyką 5 1.03.2008
    Pomost .....
    ....

Liczby i daty są oczywiście przykładowe. I każdy zgłaszałby się na konkretne warsztaty pod warunkiem, że uczestniczył w poprzednich i są wolne miejsca.
    Dobry pomysl mi sie podoba, powstal by jeden post ktory kazdy by cytowal i uzupelnial o wlasna osobe. Tu bym zastosowal taka taktyke: na kolejne spotkanie osoby ktore braly udzial w poprzednim wpisane sa z gory, jezeli ktos sie wypisze pojawia sie wolne miejsce, czyli jezeli chodzisz na wszystko to nie masz obawy ze nie starczy dla Ciebie miejsca, jezeli zrezygnujesz raz i ktos zajmie Twoje miejsce to "sorry, life is brutal". Moze nawet lepiej bylo by gdyby niebyl to post ale oddzielny topic ktory edytowac moga tylko moderatorzy i Sergiusz.
    Ostatnio edytowane przez tespis ; 20-02-2008 o 16:22
    Canon eos 6D
    - EF 24-105mm f/4 IS L
    - EF 50mm f/1.4
    - Speedlight 430ex II

Początki nałogu Awatar Soul_Man
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widzę, że pomysły organizacyjne pączkują jak na drożdżach Ale nie zapominajmy, że organizatorem jest Sergiusz i on ma ostatnie słowo i zapewne pomysł na ogarnięcie tego przedsięwzięcia.

IMHO opłata miesięczna to nie jest dobry pomysł, przecież nie zawsze będzie stała ilość spotkań w miesiącu.
    Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No ale czy ta okazja moze spowodowac ze np zaplanowane dla nas spotkanie nie odbedzie sie ??
    Odbędzie sie jak znajdzie sie 5-7 chętnych. na najbliższą sobotę mamy 5 chętnych, ale że ryzyko jest zawsze że ktoś nie dotrze to lepiej mieć 6 chętnych, stąd moja propozycja by ktoś dołączył.
    Tematyka będzie ta sama - ćwiczenia praktyczne z lampami i modelką, więc bez obaw - to też jest spotkanie 'dla was' .

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul_Man Zobacz posta
    Widzę, że pomysły organizacyjne pączkują jak na drożdżach Ale nie zapominajmy, że organizatorem jest Sergiusz i on ma ostatnie słowo i zapewne pomysł na ogarnięcie tego przedsięwzięcia.
    To oczywiste. To są tylko propozycje dla Sergiusza i to on o wszystkim decyduje. Ja ze swej strony mogę pomóc w stworzeniu prostej webowej aplikacyjki, na której można byłoby prowadzić takie zapisy. Mogę nawet udostępnić serwer. Bo widać, że zainteresowanie jest duże i chyba obsługa poprzez wątki forumowe robi się kłopotliwa. Ale to tylko moja propozycja i w żadnym razie się nie narzucam.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Odbędzie sie jak znajdzie sie 5-7 chętnych. na najbliższą sobotę mamy 5 chętnych, ale że ryzyko jest zawsze że ktoś nie dotrze to lepiej mieć 6 chętnych, stąd moja propozycja by ktoś dołączył.
    Tematyka będzie ta sama - ćwiczenia praktyczne z lampami i modelką, więc bez obaw - to też jest spotkanie 'dla was' .
    Ja jednak sie nie zdecyduje, wedlug mnie powoduje to lekki zament. Pozostane przy swojej grupie - zalezy mi na ciaglosci. I mam nadzieje ze uda sie uruchomic dla nas spotkanie.

Podklejam jeszcze raz zapisane osoby

Jeszcze raz: Soul_Man, tespis, jaworzyna, Max_im

Pomost
    Canon eos 6D
    - EF 24-105mm f/4 IS L
    - EF 50mm f/1.4
    - Speedlight 430ex II

Strona 12 z 94 PierwszyPierwszy ... 210111213142262 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów