Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 297

Wątek: Fotografia Miesiąca - REAKTYWACJA

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

mysle, ze wplyw na zainteresowanie ma regulamin po czesci
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Początki nałogu Awatar korona-pl
    Miasto
    Kraków, PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    kompletny brak zainteresowania
    Dopiero połowa miesiąca...
    Poza tym ja czekam na wiosnę, bo na razie pogoda nie dopisuje
    pozdrawiam
    Jacek

nie karmię troli...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chcialbym jeszcze zauwazyc, ze w tym miasiacu byla (jest) sesja, przez co studenci na pewien czas odpadli z focenia
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Zgadzam sie z przedpiścami. Ja np mam kilka kandydatur, ale wstrzymuję się do ostatnich dni lutego, aby mieć pewność, że nic więcej ciekawego nie pstryknę (i tak nie pstryknę ale muszę mieć pewność ). Poza tym proponuję edycję lutową potraktować jako testową, rozgrzewkową. Na pewno w cieplejszych miesiącach zainteresowanie będzie większe.
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Chcialbym jeszcze zauwazyc, ze w tym miesiacu byla (jest) sesja, przez co studenci na pewien czas odpadli z focenia
    No co Ty?! No co Ty?!
    EOS - conditio sine Kwanon...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

"kompletny brak zainteresowania"

W mojej ocenie to nie brak zainteresowania sprawia, że zgłasza się mało osób. Wielu fotoamatorów - wśród nich ja sam - czeka na pierwszą odsłonę by przykonać się jaki będzie poziom zdjęć w tej rywalizacji/zabawie. Wiele osób krytycznie ocenia swoje fotografie i ma świadomość, że wysyłanie swoich marnych wypocin może źle wpłynąć na rangę tego bardzo ciekawego wątku. Z czasem nawet tacy zwykli niedzielnie pstrykacze (tych jest przecież wikszość) coś fajnego pstrykną i wówczas z pewnością wejdą do gry.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Ja np. jeszcze czekam, bo a nóż coś uda się zrobić ciekawego do końca ferii zimowych, no i wtedy będzie co wysłać, a jak nie zrobię nic nowszego lepszego, to będę szukał w zbiorach z tego właśnie miesiąca
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Ja jak narazie czekam na okazję żeby zrobić jakieś zdjęcie, bo jak narazie to aparat biorę do ręki żeby sobie przypomnieć jak wygląda

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Ha!
    I tu Ciebie mam.
    Bo IV.2 nie oznacza wcale, że to zdjęcie będzie zaprezentowane --> ja to rozumiem tak, że autor będzie miał możliwość (acz nie musi z niej skorzystać).

Bo ja np gdybym przypadkem wygrał, to bardzo chętnie napiszę do forumowej szkoły fotografii... ale to wcale nie oznacza, że równie chętnie opublikuje to w Lustrzance.
    Nigdzie mnie nie masz i dobrze rozumujesz. Publikacja w Lustrzance czy w Szkole Fotografii jest dobrowolna.
    Jak komuś sława przeszkadza czy nie chce się dzielić tajnikami wykonanej fotografii to zrozumiałe... tylko w takim razie po co brać udział w konkursie?

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    kompletny brak zainteresowania

jak na razie zgłosiły sie w lutym dwie osoby. Skoro nikt nie jest zainteresowany, to zupełnie nie rozumiem po co było tyle gadania i upominania się o nowy dział, często ostro i z krytyką forum sprzętowego.
    To nie wiesz że we wszelkich konkursach jak i naszych Battle Cage najwięcej uczestników i prac pojawia się w przedostatni i ostatni dzień przed deadlinem?
    No i skoro to ma być najlepsze zdjęcie miesiąca to jaki ma sens wysyłanie zdjęcia w połowie miesiąca gdy coś ciekawszego może się w drugiej połowie trafić?
    Spodziewałbym się zatrzęsienia zdjęć w pierwszym tygodniu marca, gdy już luty będzie zakończony.
    Cierpliwości...

Domyślnie

Ja jestem za. Jeśli coś zrobię na pewno prześlę. Czasu mało, ale pomysł bardzo fajny. Już się dosyć naczytałem o FF, BF, ergonomii , poważnych problemach i innych "problemach". Aparat jak sama nazwa wskazuje służy do aparacenia i fajnie będzie te owoce pstrykania zobaczyć i wybrać te najlepsze z całego miesiąca.
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 21-02-2008 o 15:20

Strona 10 z 30 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów