mysle, ze wplyw na zainteresowanie ma regulamin po czesci![]()
mysle, ze wplyw na zainteresowanie ma regulamin po czesci![]()
5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR
adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB
Zgadzam sie z przedpiścami. Ja np mam kilka kandydatur, ale wstrzymuję się do ostatnich dni lutego, aby mieć pewność, że nic więcej ciekawego nie pstryknę (i tak nie pstryknę ale muszę mieć pewność). Poza tym proponuję edycję lutową potraktować jako testową, rozgrzewkową. Na pewno w cieplejszych miesiącach zainteresowanie będzie większe.
Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?
EOS - conditio sine Kwanon...
"kompletny brak zainteresowania"
W mojej ocenie to nie brak zainteresowania sprawia, że zgłasza się mało osób. Wielu fotoamatorów - wśród nich ja sam - czeka na pierwszą odsłonę by przykonać się jaki będzie poziom zdjęć w tej rywalizacji/zabawie. Wiele osób krytycznie ocenia swoje fotografie i ma świadomość, że wysyłanie swoich marnych wypocin może źle wpłynąć na rangę tego bardzo ciekawego wątku. Z czasem nawet tacy zwykli niedzielnie pstrykacze (tych jest przecież wikszość) coś fajnego pstrykną i wówczas z pewnością wejdą do gry.
Ja np. jeszcze czekam, bo a nóż coś uda się zrobić ciekawego do końca ferii zimowych, no i wtedy będzie co wysłać, a jak nie zrobię nic nowszego lepszego, to będę szukał w zbiorach z tego właśnie miesiąca![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Ja jak narazie czekam na okazję żeby zrobić jakieś zdjęcie, bo jak narazie to aparat biorę do ręki żeby sobie przypomnieć jak wygląda![]()
Nigdzie mnie nie masz i dobrze rozumujesz. Publikacja w Lustrzance czy w Szkole Fotografii jest dobrowolna.
Jak komuś sława przeszkadza czy nie chce się dzielić tajnikami wykonanej fotografii to zrozumiałe... tylko w takim razie po co brać udział w konkursie?
To nie wiesz że we wszelkich konkursach jak i naszych Battle Cage najwięcej uczestników i prac pojawia się w przedostatni i ostatni dzień przed deadlinem?
No i skoro to ma być najlepsze zdjęcie miesiąca to jaki ma sens wysyłanie zdjęcia w połowie miesiąca gdy coś ciekawszego może się w drugiej połowie trafić?
Spodziewałbym się zatrzęsienia zdjęć w pierwszym tygodniu marca, gdy już luty będzie zakończony.
Cierpliwości...
Ja jestem za. Jeśli coś zrobię na pewno prześlę. Czasu mało, ale pomysł bardzo fajny. Już się dosyć naczytałem o FF, BF, ergonomii , poważnych problemach i innych "problemach". Aparat jak sama nazwa wskazuje służy do aparacenia i fajnie będzie te owoce pstrykania zobaczyć i wybrać te najlepsze z całego miesiąca.
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 21-02-2008 o 15:20