Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2028

Wątek: Canon EOS 1D Mark III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wyluzuj, to naprawdę zacny sprzęt. Conan chyba nie miał szczęścia, to znaczy na pewno nie miał, skoro był zmuszony iść na Żytnią. Każdemu aparatowi zdarza się nie trafić, testowałem na raz D3 z MKIII, w naprawdę podłych warunkach oba się myliły dokładnie tak samo. Na to nie ma silnych.
    Oczywiście opis Conana to jakieś ekstremum.
    Bez wątpienia - Conan nie pisałeś, czy masz z trefnej serii, czy nie, ale skoro posłałeś do serwisu, to można się domyślać, że jednak miałeś model z fabryczną wadą. Z moich obserwacji i doniesień innych wynika, że modele z listopada i późniejsze przeszły solidną QC (być może - ze względu na "światła reflektorów skierowane na MkIII ze wszystkich forów świata" - nawet bardziej rygorystyczną niż zwykle).
    EOS - conditio sine Kwanon...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bahrd Zobacz posta
    Bez wątpienia - Conan nie pisałeś, czy masz z trefnej serii, czy nie, ale skoro posłałeś do serwisu, to można się domyślać, że jednak miałeś model z fabryczną wadą. Z moich obserwacji i doniesień innych wynika, że modele z listopada i późniejsze przeszły solidną QC (być może - ze względu na "światła reflektorów skierowane na MkIII ze wszystkich forów świata" - nawet bardziej rygorystyczną niż zwykle).
    Poza tym olimiada tuż tuż i wypadało by żeby ludzie mieli na nią sprawne puszki .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów