no tak... ale nie do końca udana...bo jeszcze nie wie...swoją drogą ciekawe jak jej o tym powiesz?
a ja miałam na mysli sugestie e_o i Twoją odpowiedź, że z adresem pracy nie wypali![]()
pomysł dobry, jak zona go kupigorzej jak należy do "bystrych" babeczek, które tak łatwo nie dają się nabrać na takie oklepane hasełko
![]()
No Kolego! Bardzo na serio! Żarty żartami, ale każdy z nas kombinuje, skąd wziąć kasę na dobry sprzęt, milionerzy tu nie zaglądają. A jak już się tę kasę ma, to zaraz się pojawiają wyrzuty sumienia, że się rodzinie od ust odejmuje..
A że nie ma lepszego lekarstwa na stressy niż śmiech, to się śmiejemy.
Bardzo na serio się śmiejemy, nie ma nic poważniejszego w życiu człowieka jak zdrowy smiech :grin: :grin: :grin:
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
A propos seriali - oglądałem dzisiaj fragment "Odyseusza" - ile się chłopina musiał nakombinować, żeby się wytłumaczyć, dlaczego tygodniowa podróż zajęła mu kilkadziesiąt lat: jakieś syreny, boginki, bogowie wiedzą co... a jemu się - tak na rozum - "ciurlać zachciało, ciurlać!"
EOS - conditio sine Kwanon...