Hee, hee. Normalnie kobiety zdominowały nam wątek. Wyszło, że nasze problemy przy ich to pikuś. Ja mam od tygodnia 10-22, o którym żona jeszcze nie wie...
Hee, hee. Normalnie kobiety zdominowały nam wątek. Wyszło, że nasze problemy przy ich to pikuś. Ja mam od tygodnia 10-22, o którym żona jeszcze nie wie...
Terminator – no to jak żona się dowie o tym 10-22 to ci współczuje. Ta metodę już przerabiałem![]()
30D+pare szkiełek
Wiem, mam przechlapane, ale to przez amroza i kilku innych gostków z forum, a raczej przez ich fotografie... No i przez trampka - bo dobrą cenę dał... I zgodził się nie-za pobraniem, żeby żona nie zemdlała przy listonoszu...
Ostatnio edytowane przez terminator ; 14-02-2008 o 22:23
Wiecie co - pogubiłem się... ten wątek nie leci na serio, nie?!
![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
Osobne konta mają zalety…. Mam wszystko co chcę, no może jeszcze 35L mi brakuje. Mają też wady, nie kontrolujesz kasy żony. Przeważnie się to kończy tym że tylko ja robie zakupy pod koniec miesiąca bo ona już biedna jest. A przecież głupio tak kazać w przyszłym miesiącu oddać jej różnica że nie wspomnę o odsetkach karnych![]()
Ostatnio edytowane przez terminator ; 15-02-2008 o 08:13 Powód: Automerged Doublepost