"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja się wyłamuję :-) Nie wchodzę! Już to widzę. Zapisy i 6 lat czekania, żeby sobie jedną fotkę psryknąć. A jak nie wyjdzie, będzie nieostre abo cuś to sobie chyba w głowę strzelę!
No chyba, że dacie gwarancję, że mi fota wyjdzie. Bo jak wyjdzie to dam wam te 28 zeta i sobie zrobię max odbitkę. Nieważne czy będzie to artcudo czy gniot. A pod spodem zamieszczę moje zdjęcie jak robię tym cudem fotkę :-).
Ja myślę, że w już cenę tego obiektywu wliczona jest gwarancje na doskonałe zdjęcia i bon na umieszczenie jednego z nich podczas World Press Photo.![]()
http://www.stringer.pl/wordpress/wp-.../supertele.jpg
16/05/2007. Na zdjęciu unikatowy w skali Polski obiektyw 1200/5.6 należący do agencji REUTERS. Wizyta B16, Fot. W.Chojnacki
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner
Je znalazłem taki produkt Canona który bije na głowę tą 1200 - ogniskowa 5150 mm, min odl. fotografowanego obiektu 120 m, waga 100 kg, po prawej stronie tego monstrum jest podpięty aparat.
jakieś D + sporo zapału