Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Matryca w EOS400D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

hehe . Myslalem ze kolejna prowokacja a to tylko kolejna ofiara spadku cen dslr do poziomu hybryd

Na przyszlosc - instrukcja!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    hehe . Myslalem ze kolejna prowokacja a to tylko kolejna ofiara spadku cen dslr do poziomu hybryd

Na przyszlosc - instrukcja!
    Po za tym co raz więcej dslr-ów ma LV. Pewnie za kilka lat będzie to już standard.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Po za tym co raz więcej dslr-ów ma LV. Pewnie za kilka lat będzie to już standard.
    Nawet nie kilka lat. W każdej nowej lustrzance jaka sie pojawia jest juz LV (moze poza nikonem d60). W ciagu roku każda puszka będzie już z Live View (byle nie z ruchomym LCD, a juz ktoras firma to wypuscila chyba takie cudo)
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Początki nałogu
    Miasto
    mysłowice

Domyślnie

kiedy mnie właśnie brakuje LCD na zawiasie. jak miałem optio mx to mogłem makro robić bez schylania się (albo baby w ubikacji podglądać ) a teraz to sie musze na trawie położyć by wyostrzyć sonnarem jaką mrówke.
    canon

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irekaro Zobacz posta
    kiedy mnie właśnie brakuje LCD na zawiasie. jak miałem optio mx to mogłem makro robić bez schylania się (albo baby w ubikacji podglądać ) a teraz to sie musze na trawie położyć by wyostrzyć sonnarem jaką mrówke.
    W tym wypadku może jest to uzasadnione. Tylko jakoś tak lustrzanka z ruchomym LCD mocno kojarzy mi sie z kompaktem ;-) .
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Uprawnienia umieszczania postów