Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Ultra czy Extrim III ?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAZ Zobacz posta
    Za chwilę Sandisk przechodzi na 43 nanometry. Będą nowe interfejsy zwiazane z technologią MLC. Szykuje się nowy spadek cen.
    Ja bym kupił w tej chwili największą trójkę jaka jest - np. 16GB jest już za 460-500 PLN. Toż to dwa lata temu kupiłem za tę cenę 4GB.
    W połowie roku bedą nowe Sandiski 16GB i 32GB.
    a ja bym nie kupił takiej dużej karty ;P 4gb optymalne jest w kilku egzemplarzach
    5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Dopiero zaczyna Awatar JAZ
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slouON Zobacz posta
    a ja bym nie kupił takiej dużej karty ;P 4gb optymalne jest w kilku egzemplarzach
    Pewnie robisz tylko w .jpg?

Zgodnie z prawem Moora, ceny spadają o połowę (pojemności rosną 2x) co dwa lata. Za następne dwa zostaniesz z bezwartościowymi chipami, bo pixele rosną w podobny sposób. A tak byłbys tylko jeden sezon do tyłu.
    Kupujcie największe pojemności na jakie was stać. Nie rozmieniajcie się na drobne. Nadchodzi znowu spadek cen i zmiany w standardach.

Szkoda, że w kamerach HD odchodzą od CF na rzecz swoich standardów kart SD i MS.
    350D + grip, EF-S17-85 IS, EF70-200/2.8L IS, 580EX,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAZ Zobacz posta
    Pewnie robisz tylko w .jpg?

Zgodnie z prawem Moora, ceny spadają o połowę (pojemności rosną 2x) co dwa lata. Za następne dwa zostaniesz z bezwartościowymi chipami, bo pixele rosną w podobny sposób. A tak byłbys tylko jeden sezon do tyłu.
    Kupujcie największe pojemności na jakie was stać. Nie rozmieniajcie się na drobne. Nadchodzi znowu spadek cen i zmiany w standardach.

Szkoda, że w kamerach HD odchodzą od CF na rzecz swoich standardów kart SD i MS.
    robie tylko w rawach... ale cenie swoje zdjęcia
    5d grippen
    17-40L 24-70L 70-200L 35L 85L 135L 580exII+danonek ...

Uprawnienia umieszczania postów