Strona 24 z 224 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 2240

Wątek: Kursy liturgiczne

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kursy w Warszawie sa corocznie w kwietniu na Miodowej w Kurii.
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

schuvi, a po co to skierowanie od Proboszcza...?? qrna dobrze, że już mam bo mnie ostatnio nie może ksiądz po kolędzie zastać... i ze skierowania pewnie nici...??

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    Oczywiscie chodzilo mi o Kwiecien 2008 :-)
    dobrze wiedziec bo patrzylem na stronie diecezji tarnowskiej i jeszcze nic nie ma.

Cytat Zamieszczone przez iblip Zobacz posta
    dzięki za informację schuvi

ja pewnie się będę... mógłbyś napisać w jakim to będzie kościele?
    ostatnio było u filipinów więc pewnie znów tam

ja też sie wybieram jakby coś
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Coś już napisał Awatar logger

Domyślnie

http://www.archidiecezja.warszawa.pl/homepage/?a=855 na tej stronie w tamtym roku byla informacja odnoscie kurus w warszawie
    Canon 40D | Sigma 18-50/f2.8 EX DC | C50 f1.8 | 430EX | Statyw | dużo chęci

Domyślnie

Znalazłem coś takiego:

7, 8, 10 kwietnia br. o godz. 17.00

Kuria Metropolitalna Warszawska
    ul. Miodowa 17/19, prawe skrzydło gmachu, I piętro
    (sala św. Jana Chrzciciela).

http://www.archidiecezja.warszawa.pl/homepage/?a=1817

Nie wiem tylko, na ile to jest aktualne.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Tarnów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schuvi Zobacz posta
    Jesli ktos bylby zainteresowany kursem w Tarnowie to odbedzie sie on 17(czwartek) i 26(sobota).Rozpoczecie o 9:00 Msza Swieta,a potem wyklady do 13:30.
    Warunkiem otrzymania pozwolenia jest udzial w dwoch dniach kursu.Na pierwsze spotkanie nalezy przyniesc prowadzacemu kurs (ks dr Boleslawowi Marganskiemu) pisemne skierowanie od Ksiedza Proboszcza oraz dwie fotografie (3x4cm) do identyfikatora.Oplata zwiazana z kursem wynosi 20zl.

Jak ktos sie z was zdecyduje to sie tam pewnie spotkamy.
    pozdro
    dzieki! Podpinam sie takze do pytania iblip. Poza tym "wypada" awizować swoje przybycie u ks czy po prostu się pojawić ?
    Ostatnio edytowane przez Peie ; 06-02-2008 o 16:01

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

oo, to ciekawe. Jesli te kursy beda 7-10 to mnie to ratuje, bo moi rodzice chca, zebym byl fotografem na ich slubie, ktory bedzie 17 kwietnia Z tego co widze, to potrzebny jest pesel, skierowanie od proboszcza plus stowka w kieszeni?

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peie Zobacz posta
    ...poza tym "wypada" awizować swoje przybycie u ks czy po prostu się pojawić ?

no własnie... jak to jest? trzeba się wcześniej gdzieś wpisać na jakąś liste chętnych? i jeszcze jedno... gdzie w sieci można znaleźć potwierdzenie informacji o tym kursie?
    "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iblip Zobacz posta
    no własnie... jak to jest? trzeba się wcześniej gdzieś wpisać na jakąś liste chętnych? i jeszcze jedno... gdzie w sieci można znaleźć potwierdzenie informacji o tym kursie?

ad1. wcześniej musisz iść do swojego proboszcza i pogadać z nim żeby wystawił Ci pismo iż jesteś jego parafianinem (proboszcz powinien wiedzieć o co chodzi)

ad2. ogolnie to potwierdzenia jeszcze nie ma ale powinno sie znajdować pod adresem : http://www.diecezja.tarnow.pl
    Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ok thx

ale właściwie to chodziło mi bardziej o to, czy jak już będe miał to pismo od proboszcza, to ide do, sekretariatu/kancelarii/lub_cczegoś_innego, parafii w której będzie ten kurs i mówię, że chce się zapisać. Oni pobierają opłatę i wpisują mnie na liste... Czy poprostu tak jak pisał Peie - przychodze sobie i później załatwiam formalności :wink:
    "...instynkt podpowiada mi, abym nie fascynował się samą techniką i nie pożądał kolejnych nowości, abym ochronił wyobraźnię przed złudzeniem, że nowszy aparat zmieni mnie w lepszego fotografa. W przeciwnym razie dołączę do grona frustratów i stracę to, co najcenniejsze: przyjemność fotografowania, radość, którą daje tworzenie obrazów." - Andrzej A. Mroczek

Strona 24 z 224 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474124 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów