Zamieszczone przez illy Fajne podsumowanie tak to podsumowanie mnie rozwaliło !!! Łączenie podwójnego wpisu !!! Zamieszczone przez Krzychu Było i to kilka razy... nie dziwie się źe śledzisz na bieżąco, taka lufa pewnie by ci się pewnie przydała do ptaszków samolotów i dziczyzny
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 06-02-2008 o 10:38 Powód: Automerged Doublepost
mirskiphotography.com adammirski.com twitter facebook
Zamieszczone przez VanMurder nie dziwie się źe śledzisz na bieżąco, taka lufa pewnie by ci się pewnie przydała do ptaszków samolotów i dziczyzny "Nam" wystarczy nowa osiemseta "Tam u was" wszystko w milach, więc potrzebujecie 1200
EOS - conditio sine Kwanon...
Zamieszczone przez Bahrd "Nam" wystarczy nowa osiemseta "Tam u was" wszystko w milach, więc potrzebujecie 1200 ja mam zaawansowaną krótkowzroczność tak źe powyżej 200mm nic ostro nie widzę
Zamieszczone przez VanMurder nie dziwie się źe śledzisz na bieżąco, taka lufa pewnie by ci się pewnie przydała do ptaszków samolotów i dziczyzny Nie, po prostu wiadomość o tym szkle obiegła wszystkie możliwe fora i newsgroupy o fotografii z tym włącznie więc trudno było nie zauważyć
Pozdrowienia, KZ KZ Aviation Photography
Zasady na forum