Pokaż wyniki od 1 do 10 z 270

Wątek: 1Ds Mark II vs 5D

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    1d mkII i mkIIn są identycznych rozmiarów jak ds i tysiące reporterów na całym świecie ich używa i nie narzekają. IMO rozmiary jedynek to ostatnia rzecz na którą bym narzekał.

Zmień system.

A skąd wiesz, że się źle sprzedaje??

jeśli chodzi o rozmiary 1ds mark II to było to moje subiektywne zdanie.

Systemu nie zmienię bo mnie na to nie stać.

A jeśli chodzi o sprzedaż 17-55 2.8 canona to tak mi się wydaje - wystarczy poczytać forum canon-board i trochę pomyśleć.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    fakt, że się troszkę uniosłem.
    sorki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez trampek Zobacz posta
    ten obiektyw mozna kupic za 2500 http://cameras.pricegrabber.com/slr-...ort_type=price

Widziales moze taki u nikona??? 17-55 kosztuje 5k i nie ma nawet stabilizacji. Wiec nieoburzalbym sie za bardzo...

Mnie u Canona denerwuje fakt ze na 85L i 35L na 5d (20k) mam front focus. Nawet po regulacji na zytniej - to w sumie tez wina Canona ze tylko jeden serwis w polszy - a przeciz nie tak malo tego u nas sprzedaja....
    17-55 za 2500 zl ? przed chwilą patrzylem w googlach - ponad 3 tysiące w sklepach chcą... w Polsce oczwiście.
    przykro mi z powodu twojego front focusa w 5D. wywalać kupę forsy i jeszcze mieć problemy to się człowiek może wkurzyć...
    ja kupiłem 50 mm 1.8 ostatnio i mam to samo z 350D... wiem że pieniądze mniejsze, ale... człowiekowi ręce opadają.
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 05-02-2008 o 01:00 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów