No niestety to ostrzenie to jest lekka kiszeczka. W 450D już dali, może zrobią jakiś update
.
No niestety to ostrzenie to jest lekka kiszeczka. W 450D już dali, może zrobią jakiś update
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Otóż to...450d będzie naprawde dopracowaną konstrukcją...![]()
niby tak, ale aby efektywnie to dzialalo musi byc wlaczone pikniecie po ustawieniu AF. a na koncertach, ktore sam podajesz za przyklad czy wiekszych imprezach, tego nie uslyszysz. jasne, wiadomo mniej wiecej ile czekac, ale dalej nie dziala, to tak jak powinno. fajnie, ze jest, jednak dalej nie jest to 'to'.
A czy ktoś doczytał może jak wygląda cichy tryb w 450D?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ta srebrna wersja wygląda po prostu źle![]()
To ile bedzie 400D kosztował?? Ile 350 D??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kurde majac 400D i po tym jak ujrzalem 450D chcialbym pomacac sobie go![]()
Ostatnio edytowane przez kucza21 ; 31-01-2008 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost
Juz sa do kupienia w polsce
Canon EOS 450D body
Cena brutto: 2579.00 zł
http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/c...dy-p-6670.html
Canon EOS 450D KIT + ob. 18-55mm IS
Cena brutto: 2979.00 zł
http://www.e-cyfrowe.pl/lustrzanki/c...is-p-6664.html
No to canon zaatakował .. nie dość ze puszka wygląda na w miarę udaną itp itd bo o tym juz było 100 razy, to jeszcze cena nie najgorsza (jak na start!) - body 400d na starcie w e-cyfrowe kosztował 2999zł .. a tu za tą cenę mamy body + kit z is. Wg. mnie bardzo ciekawa propozycja.
Do tego 400d z premierą 450d poleciało o 500zł w dół do 1949.00. co tez jest fajną sprawąod pazdziernika podobnie - teraz 2045
A mówimy o cenach na e-cyfrowe ; )
Z drugiej strony największy konkurent niewiele pokazał...
Ostatnio edytowane przez Peie ; 01-02-2008 o 01:52