"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Przydałby się teraz jakiś porządny test 450D
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wątpię:
"Dostępność tego produktu u naszych dostawców jest utrudniona. Nie jesteśmy w stanie dokładnie podać terminu realizacji zamówienia na ten produkt. Jest bardzo prawdopodobne, że będzie to trwało dłużej, niż 10 dni. W przypadku zamówienia tego produktu, poinformujemy Cię o możliwości odbioru lub wysyłki produktu w momencie, gdy pojawi się on u naszych dostawców."
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
Cena jeszcze przed wakacjami zejdzie ponizej 2000...warto poczekać o ile mamy czym focić i zaoszczędzone 6 stówek wydać na jakiś plenerek![]()
Ostatnio edytowane przez kwanonno1 ; 01-02-2008 o 11:43
Kapitan Wagner
a po co ci wysokie iso?![]()
też chciałbym zobaczyć jak wygląda iso1600 na 12mpx matrycy...
ja na moje szumy z 400d nie narzekam raczej... ale ja mam 10mpx a przy 12mpx jak nie zastosowali jakiegoś nowego filtra to strach sie bać żeby następca szumił bardziej niz poprzednik...
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.