Strona 152 z 182 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 511 do 1 520 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    ale nie powiedzieli co ma być 24tego:P
    Jak to co: drukarki, skanery, ksera, kamerki video, urządzenia wielofunkcyjne . Będzie masa nowych rzeczy .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wspominając poprzednie konferencje itp organizowane są one najczęściej o 15:00 czasu lokalnego. 15:00 w Japonii to 6 rano w Polsce. Chyba że coś wycieknie ciut wcześniej.

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jak to co: drukarki, skanery, ksera, kamerki video, urządzenia wielofunkcyjne . Będzie masa nowych rzeczy .
    jakieś 20 stron temu to napisałem:P
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Coś już napisał Awatar 3SA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Tak gwoli ścisłości... Teleskopów nie umieszcza się w planetarium.
    Moja wina, że byłem w planetarium połączonym z obserwatorium? No moja.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    nie zapomnijmy o lornetkach i calej chmarze nowych super-odkrywczych pałerszotów

"a.... lustrzanke pan chcial? e... no mam tu w folderze jakas taka... ma 3-calowy telewizorek z tylu i pacz-pan az 8 megapikselow. pażałsta"
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

słyszałem, że nowe pojemniejsze baterie do 5D..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Pewnie kolo 3 w nocy juz bedzie wszystko wiadomo, tak chyba bylo z wspominanym wczesniej 40d
    chyba nie, ale nie mialbym nic przeciwko kurcze, moze jednak niewazne, to juz tuz

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Widac, ze ogolny optymizm zapanowal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Widac, ze ogolny optymizm zapanowal
    hehe, noo niezwykle entuzjastycznie jestem nastawiony... canon prawdopodobnie zruinowal moje puszko plany na nadchodzacy sezon, chyba kolejny rok z 20d mnie czeka...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Ło matko ale nerwówa. Cisnienie rosnie z minuty na minute. Co też wypluje Canon czy bedzie to super mega wypas kładący na łopatki konkurencyjne puszki z wyższej pólki a może tylko face lifting a może nic nie będzie. Tłum stoi przed siedzibą Canona w Tokio (czy gdzie tam oni mają HQ) z minuty na minute napływaja nowe tysiące osób i wszyscy krzyczą: OPEN THE DOOR !!! OPEN THE DOOR !!! Tłumy cybercanonierów sledzą tylko jedn wątek: Uzytkowncy aktualnie czytający ten wątwek: 1500...2256....8231 i miliony niezarejestrowanych. Kto pierwszy poda ta sensascyjną informacje? Czy snowboarder z SolCal czy może Janusz Body wysle MMSa z jednostki pływającej w Singapurze. I jest, jest...hura, hura piękny , lśniący całkiem nowy o wspaniałej linii zaprojektowany przez cudotwórców from Japan.....................świerzutki pasek neoprenowy z czerwonym logo Canon Digital recznie wyszywanym za atrakcyjną cenę 300$ w promocji.
    Sorry jakos mi tak odbija Ja tam zbieram na 24-105 i średnio mnie krecą jakieś brand new body
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Strona 152 z 182 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów