Dzięki za uwagi. Mi natomiast sepia bardzo sie podoba - oczywiście mam zdjęcia oryginalne w kolorach, postaram się w weekend dorzucić - oraz kilka nowych, tym razem zebry i słonie.
Dzięki za uwagi. Mi natomiast sepia bardzo sie podoba - oczywiście mam zdjęcia oryginalne w kolorach, postaram się w weekend dorzucić - oraz kilka nowych, tym razem zebry i słonie.
Te 4 ostatnie są warte tego, żeby pojechać tam i przekonać się, czy rzeczywiście jest tak ciekawie jak Ty nam tu pokazujeszIle jeden wyjazd w ciekawe miejsce może przynieść ciekawych ujęć... good job
Regulamin pkt 8
Zdjęcia 1 i 16 totalna klapaCałkowicie mi nie leżą. Reszta przyjemna dla oka
Co do ostatnich 5 to kadrowanie pozostawia już wiele do życzenia... I przykładowo w dwóch ostatnich ostrość jest na nosie zamiast na oczach. O tło również nie zadbałeś poza 23 w 21 chyba WB kuleje. Mam nadzieję, że to jest przed smaczek i więcej coś pokażesz np Jak dzieciaki się bawią, jedzą ogólnie zachowują. Tradycyjnie również zapytam jakie szkiełko w użyciu w ostatnich :>??
Uf, wreszcie ktoś sie wypowiedział
Niestety zbyt wielu zdjęć z tego sierocińca nie mam - byłem tam tylko chwilkę. W ogóle strasznie ciężko robiło się zdjęcia - czasami miałem nawet problem z utrzymaniem aparatu w ręku - dzieciaki non stop biegały, wiesząły sie na szyi, rękachno i musiałem im pokazywać fotki na wyświetlaczu
A wszystkie fotki z tego miejsca robione 30d + 50mm / 1.8.
jak dla mnie 17 najlepsza - kolory takie zywe
14 podobnie
tego brak na 16 a moglo by byc podobnie - kolory stlumione moze sprobuj cos z tym zrobic bo pewnie mozna -> PS -> suwaczki
ze zdjec zwierzat 3 i 11
reszta tez dobra ale te to moje typy
jakie szklo w panoramie i zwierzu?
ciagle czytam i wciaz wiele nie rozumiem ;p
No, coś zbyt wielu komentarzy nie widzę....
Trudno, będę sukcesywnie doklejał zdjęcia - może ktoś się odważy![]()