Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: Nowy MacBook Air - pytanie o dysk

Mieszany widok

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    czyli ps szybciej chodzi na macOSie niz xp?(przy identycznym procesorze)
    OS X inaczej zarządza pamięcią RAM niż Windows, bardziej oszczędnie, no i to się*przekłada na szybszą pracę.

Jobs owszem czarny pulowerek, ale widzisz Macówki są inne, to i Jobs inaczej się prezentuje przed "publiką".
    Poza tym czy to ważne jak on się ubiera ? Dla mnie ważne jest to, jakie produkty od jego firmy wychodzą.

Do backupu to powstało Time Capsule, które działa po WiFi i może służyć jako back-up albo dysk zewnętrzny, więc duże ilości zdjęć to też nie problem.
    A jak się uprzeć to w ofercie Apple razem z MB Air pojawił się*zewnętrzny napęd optyczny (USB).
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Do backupu to powstało Time Capsule, które działa po WiFi i może służyć jako back-up albo dysk zewnętrzny, więc duże ilości zdjęć to też nie problem.
    A jak się uprzeć to w ofercie Apple razem z MB Air pojawił się*zewnętrzny napęd optyczny (USB).
    Ok, tylko w tym momencie to się przekłada na dodatkowe $$$, ale co najważniejsze - w tym momencie cała idea lekkiego, przenośnego air macbooka idzie w p****, bo zamiast po ludzku wypalić płytkę w laptopie, mam na sznurku dodatkowe pudełko w postaci napędu. Mało to poręczne, a chyba taka była idea tego cudu.

Ale jak już ustaliliśmy, mac nie jest komputerem dla mnie

Uprawnienia umieszczania postów