Strona 136 z 182 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 351 do 1 360 z 1811

Wątek: Nowości Canona!

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Ale jak sie ma af?
    przeca było o tym miliony razy

Uzależniony

Domyślnie

Wiem, ze bylo. Ale z uporem maniaka chyba chce uslyszec superlatywy

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Coś mi się widzi, że nie następcy 5D nie będzie. Powód jest jeden. W
    tej cenie sprzedaje się jak ciepłe bułeczki. Zobaczcie ile osób, choćby
    na C-B, kupiło 5D ostatnio. Co ma zrobić teraz biedny Canon? Zarżnąć
    taką kurę? Wypuszczą 5D MkII w niewiele większej cenie? Nie ma sensu,
    bo co by mieli dodać? Dołożyć wielu rzeczy też nie dołożą, bo cena
    znacząco wzrośnie i zrobi się duża dziura w cenie pomiędzy 40D a 5D
    MkII, no i nowość może zmniejszyć sprzedaż klasy 1D.
    Tyle, ze ilosc 5D jaka sprzedali w ciagu calego okresu jego zycia jest ogromna. Jak wypuszcza nowszy poprawiony model to po rzuceniu sie obecnych posiadaczy 5D na niego zarobia pare razy tyle co na tych niedobitkach ostatnio.

Powinni dorownach choc do poziomu 40D. Ci, ktorzy chca FF i tak 1D nie kupia. Nie to przeznaczenie puszki.

Cytat Zamieszczone przez Arek_O Zobacz posta
    Co więc zobaczymy? 450D? Tutaj też nie mają co dołożyć
    Live view podobnie jak w 40D.
    ...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    (....)

Live view podobnie jak w 40D.
    W segmencie 400D LV jest nawet ważniejsze niż w wyższych. W końcu to też sprzęt dla nie mających dotąd styczności z lustrem. Możliwość kadrowania przez LCD to ukłon w ich stronę. Ciekawe czy będzie działał AF jak w kompaktach?
    Ciekawe też czy pojawi się następca 350D czy zastąpi go po prostu 400D w niższej cenie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    W segmencie 400D LV jest nawet ważniejsze niż w wyższych. W końcu to też sprzęt dla nie mających dotąd styczności z lustrem. Możliwość kadrowania przez LCD to ukłon w ich stronę. Ciekawe czy będzie działał AF jak w kompaktach?
    to co, idziemy dalej?

krecenie filmikow?
    gotowe funkcje do publikowania swoich wyfocin na blogach, youtube'ach, flickr-ach....

wiem, ze smiech na sali. ale jak na segment nastolatek z malymi raczkami (sadzac po ksztalcie i tzw. "wielkosci" 400D) to mozliwosci krecenia FeeLm33kOOv i 3L0gOOv4Ni@ bylaby ekstra, nie

tylko przykumajcie te kocie ruchy: wpadasz do babci, pstrykasz wyfocine z kotkiem i herbatka, troche zabawy w playstation z tylu, klik... i ojciec w UK oglada na flickr nowego, pieknego gniotka. no bomba dżezi, krejzi i normalnie mega-czoki
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 17-01-2008 o 01:20
    www albo tez flickr

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

nowy przycisk - HDR, to takie oststanio modne ;-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habakuk Zobacz posta
    nowy przycisk - HDR, to takie oststanio modne ;-)
    watpie. na pewno nie rynek trzycyfrowych wydmuszek. jesli juz to dwucyfrowki, ale tutaj Canon saczy te dodatkowe przyciski tak, jakby kazdy jeden wymagal zbudowania 7 fabryk na calym swiecie
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    to co, idziemy dalej?

krecenie filmikow?
    gotowe funkcje do publikowania swoich wyfocin na blogach, youtube'ach, flickr-ach....

wiem, ze smiech na sali. ale jak na segment nastolatek z malymi raczkami (sadzac po ksztalcie i tzw. "wielkosci" 400D) to mozliwosci krecenia FeeLm33kOOv i 3L0gOOv4Ni@ bylaby ekstra, nie

tylko przykumajcie te kocie ruchy: wpadasz do babci, pstrykasz wyfocine z kotkiem i herbatka, troche zabawy w playstation z tylu, klik... i ojciec w UK oglada na flickr nowego, pieknego gniotka. no bomba dżezi, krejzi i normalnie mega-czoki
    Kręcenie filmików będzie bankowo .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Kręcenie filmików będzie bankowo .
    dobra, ide dalej. mowcie na mnie: wizjonerze

otoz... skinowanie korpusow. wymienne obudowy, do wyboru ze wzorkiem: w kwiatki, biedronki, mega-wypasione czachy, kroliczki, zachod slonca na Bali, panorama Nowego Jorku, ...

i prosze nie mowic, ze jak bedzie wymienne to skladane, a to bedzie trzeszczec. to nie jest temat do licytacji, gdy mowa o trabantach

a nastolatki beda to uwielbiac

plus, oczywiscie, gierki w javie. do wgrywania przez CF i zabijania nudy w pociagu Prince of Persia, Dyna Blasters, Mortal Kombat, ... co oczywiscie oznacza dodatkowy glosniczek w korpusie. a to z kolei oznacza szereg nowych mozliwosci.

nie pytajcie co to bedzie 500D, ale na pewno kolo gospodyn wiejskich sie chowa pod wzgledem mozliwosci
    www albo tez flickr

Domyślnie

Puszka pewnie gotowa i czeka ale czy pokażą? Póki co trudno coś wyrokować, bo nie ma nawet sensownych przecieków o 450D.
    hehe, canon to nie beczka z ktorej moze przeciec albo kropla z 450tki czy 5d mk II. dla mnie to logiczne ze jak trzymaja tajemnice o jednym to i o drugim milcza. a reszta to spekulacje i podkrecajace cisnienie szepty ze ktos cos wie, ale nie powie (szwecja).

Strona 136 z 182 PierwszyPierwszy ... 3686126134135136137138146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów