Pokaż wyniki od 1 do 10 z 213

Wątek: 1D Mark III vs 5D - szumy

Mieszany widok

Bywalec Awatar kusy
    Miasto
    andrychów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Właśnie.. przez całą sesję miał parametry od czapki. Te zdjęcia nie miały szansy się udać.
    ...no właśnie nie do końca: iso niskie (podlinkowane 400) czas z ręki 1/80 też powinien przy standardzie utrzymać więc rozumię że wytykacie mu niski wartości przysłon (1,4 przy 50 1,2) bo o jakich innych parametrach myślicie...a wątek jest o 1d a nie ds (czepiam się poprzednika..nie Jarka:smile: )
    podlinkujcie jakieś inne sample z branży które was przekonują bo sam szukam argumentów...
    CANON...

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kusy Zobacz posta
    ...no właśnie nie do końca: iso niskie (podlinkowane 400) czas z ręki 1/80 też powinien przy standardzie utrzymać więc rozumię że wytykacie mu niski wartości przysłon (1,4 przy 50 1,2) bo o jakich innych parametrach myślicie.
    Przejrzałem pobieżnie tę galerię. To, co widziałem na weselu, to ciągle f>2, ISO 3200 i stała 1/80s. Tak, to i moja żona potrafi fotografować.
    Z tych plików mogą wyjść ładne... 10x15cm. Nie większe. Niech się gość modli, żeby młodzi nie zażyczyli sobie 20x30 i nie porównali ze zdjęciami przyjaciół.

No i jeśli to o to chodzi w tym słynnym unikaniu flasha, to już wszystko rozumiem
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów