home.pl najdroższa...no tak już to jest
mogliśmy wybrać Penaxa, Minoltę bo pewnie taniej, ale jak widać decyzje zapadły inne
ja jeszcze tylko nad nazwa.pl się zastanawiam
home.pl najdroższa...no tak już to jest
mogliśmy wybrać Penaxa, Minoltę bo pewnie taniej, ale jak widać decyzje zapadły inne
ja jeszcze tylko nad nazwa.pl się zastanawiam
Witam.
Z doswiadczenia Ci powiem ze home.pl nadaje sie nie male firmowe strony i tyle.
Ja mam 2 serwery w nazwa.pl i w sumie jest na nich ponad 40 stron.
home.pl - serwery w home.pl strasznie maja poprzycinana wydajnosc (na konto) - i serwer chodzi dobrze tylko do czasu jak jest bardzo mala liczba odwiedzin.
Ponadto jakis wymagajacych skryptow tez nie polecam stawiac na home.pl
Ogoleni trzeba jasno powiedziec- home jest straaaasznie przereklamowane i tyle !
Jesli ktos poszukuje serwera gdzie maja stac strony generujace taki ruch ponizej sredinego to polecam nazwa.pl zas jesli wiekszy ruch tylko zakup serwera VPS lub dedykowanego gdzeis w Niemczech czy Holandii.
ja korzystam z tej firmy: http://www.netlook.pl/
nie mam żadnych problemów od prawie trzech lat. kilku moich znajomych tez tam strony zakładało i wszystko ok. Polecam!
Kiedy ja szukałem hostingu (a także w ubiegłym roku, kiedy myślałem o zmianie providera), całe mnóstwo ludzi narzekało na OVH.
Kolejna sprawa - czy OVH oferuje taką samą funkcjonalność jak home.pl?
Z ciekawości - możesz podać urla do tego "wymagającego i mocno obciążającego" serwisu posadzonego na OVH? (pawelxx pisał o problemach z wydajnością w home.pl)
Chciałbym sobie to porównać z jakimiś stronami które siedzą w home.pl
Dzięki.
home.pl się nie sprawdza. pamiętam jak wiele miał problemów z nimi Piotr - admin forum nikona.
I am FX
Nie sprawdza się w jakich zastosowaniach?
Bo jakoś nie zauważyłem, żeby mi coś postawione na home.pl nie działało.
Dlaczego z góry zakładasz, że każda strona WWW to musi być coś wielkości forum Nikona albo CB?
Nie za bardzo rozumiem jakie mogą być problemy z normalną stroną ulokowaną w home.pl.
ja od 2 lat korzystam
webd.pl
ceny przy tym koncie WEBD Extra takie sobie da sie wytrzymac