Pokaż wyniki od 141 do 150 z 3771

Wątek: Monitory - porady, problemy itd.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm, a jak takie zabawy (niezależnie czy z presetu, czy manualnie) się mają do kalibracji?
    Nie mam pojęcia, należę do użytkowników, którzy nie bawią się w kalibrację Ale pracując w nocy i w dzień muszę mieć inny kontrast w LCD-ku, inaczej bym już miał po oczach (nie mówię tutaj o pracy przy obróbce zdjęć).
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    To ja trochę na odtrutkę.... :wink: (...)
    No właśnie, a tak ma Pan prawie Eizo. Tylko jak mówią prawie robi różnicę...
    No właśnie, akurat moje potrzeby są takie a nie inne i w porównaniu do porzedniego modelu (Samsung 710N) różnica jest kolosalna. No i mam prawie Eizo za 40 % ceny Eizo, więc ma radość póki co jest uzasadniona

Reszta Pańskich argumentów (nie przeczę, że pewnie trafna) jest dla mnie zupełnie niezrozumiała... Jestem szarym użytkownikiem, a nie profesjonalistą za każdym razem kalibrującym sprzęt przed pracą.

Nie chciałem wydać dużo, a uważam, że jak na dzisiejsze możliwości za LCD z matrycą SPVA o rozdziałce 1600x1200 w cenie 1400 zł to naprawdę dobra oferta. Sądzi Pan, że do kwoty 2000 kupiłbym coś lepszego o takich parametrach ?
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 02-01-2008 o 21:13 Powód: Automerged Doublepost
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Uprawnienia umieszczania postów