Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: Capture One 4 LE za 19 zł....

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Tak jak ktoś powiedział - że zobaczył foty wywołane tym softem i szybciutko zamówił go na aledrogo - ja również w trymiga grajtnąłem sie do sklepu po kartę CF SanDiska 2 Gb Extreme III. Nie dość, że za 119 zeta mam superowy soft do wywoływania RAW-ów, to jeszcze do tego kartę pamięci ... i jeszcze jeden soft Rescue Pro kosztujący jedyne 40 $.

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

jakoś nie mogę znaleźć na allegro kart z tym softem... Najchętniej kupiłbym 4GB. Kupon dołączony jest do każdej karty, czy tylko wybranych ??

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Domyślnie

Tutaj masz:
    http://www.allegro.pl/item287709668_..._10lat_fv.html

W zestawie z kartą znajdują się:
    RescuePRO - oprogramowanie służące do odzyskiwania przypadkowo utraconych danych,
    materiałowe etui na karty pamięci.
    GRATIS: kod dostępu do programu Capture One LE - RAW (wartości 99$)
    Wiecie może czym się głównie różni wersja Capture One LE, od Capture One 4?

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

ok, już zamówiłem

Eryk - a Capture One LE to nie to samo co Capture One 4 ?? A wersją wyższą nie jest Capture One Pro ??

Patrzyłem na stronie Phase One (po linku z fotopolis) i tam jako produkt promocji z SanDisk'iem był właśnie do pobrania Capture One 4 (nie znalazłem śladu po Capture One LE).

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Domyślnie

Eryk - a Capture One LE to nie to samo co Capture One 4 ?? A wersją wyższą nie jest Capture One Pro ??
    Szczerze mówiąc nie wiem.

Ściągnąłem triala - Capture One 4 i chciałbym się dowiedzieć jakie są ograniczenia w tej wersji z kartami.
    Ostatnio edytowane przez Eryk ; 31-12-2007 o 13:40

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woyd Zobacz posta
    ok, już zamówiłem

Patrzyłem na stronie Phase One (po linku z fotopolis) i tam jako produkt promocji z SanDisk'iem był właśnie do pobrania Capture One 4 (nie znalazłem śladu po Capture One LE).
    Czwórka jest nowym wcieleniem 3.7LE. Natomiast Pro jest faktycznie wyższą wersją ale z generacji 3. Po prostu nowa wersja Pro jeszcze nie wyszła.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Eryk Zobacz posta
    Szczerze mówiąc nie wiem.

Ściągnąłem triala - Capture One 4 i chciałbym się dowiedzieć jakie są ograniczenia w tej wersji z kartami.
    Nie ma żadnych ograniczeń. To jest normalna pełna wersja.
    Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 31-12-2007 o 13:46 Powód: Automerged Doublepost
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

hmm
    czyli jeżeli ściągnę sobie teraz C1 4 to da się oto uaktywnić przy pomocy bonusa z extreme III??? Czy muszę ściągnąć Capture One LE 3.7.6 i to instalować a dopiero potem ewentualnie - o ile się da - upgradeować do późniejszej wersji. No i pytanie do której czy do 3.7.6 Pro czy do 4???

Czy jest ktoś kto znałby na to odpowiedź????
    ktoś próbował czegoś takiego???

Musiałem dokupić 2 GB i trafiła się z promocją
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja nie ściągałem wcześniejszej wersji. Kod z Sandiska leżał sobie nieużywany w pudełku. Ściągnąłem 4-kę, zainstalowałem, aktywowałem tym kodem i na stronie PhaseOne mam informację, ze został mi jeszcze jeden niewykorzystany upgrade do kolejnej wersji.

Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 31-12-2007 o 14:38
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar bebesky
    Miasto
    kielce

Domyślnie

Dzięki spróbuję od razu 4
    o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów