Pokaż wyniki od 1 do 10 z 550

Wątek: przeżycia zarabiających na zdjęciach;) (odnoga od wątka giganta)

Mieszany widok

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez EchoX Zobacz posta
    ta ankiete rozwiazujesz tylko raz, to taki test czy rozumiesz podstawowe zasady panujace na iStocku, po jej wypelnieniu mozesz wrzucic 3 testowe foty, jak Ci je zaakceptuja to bedziesz mogl juz dzialac normalnie
    No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
    Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
    ---------------------------
    stopka

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    No nie tak do końca. Możliwe, że coś źle zrobiłem, ale ponieważ nie skończyłem tej rejestracji, bo nie miałem skanu dokumentów i po chwili znowu wszedłem na UPLOAD to pojawiła mi sie znowu ankieta. Teraz sobie kombinuję, że to faktycznie może przez tą niedokończona rejestrację
    Jeżeli nie przyjmą się te "testowe foty", no to już koniec pieśni z Istock czy mam kolejne życie?
    masz wiele żyć

ten test to chyba byłby uznany gdybyś pod koniec wrzucił skan.

Pozdrawiam,
    Robert
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Coś już napisał

Domyślnie

No nie wiem czy takie kolejne życie koledzy i koleżanki - kumpel 5 razy złe posłał i na koniec mu napisali że może się do nich zgłosić za kilka miesięcy :-) Mam nawet jego mail dla chętnych :-D

Ehh, ja to chyba takich problemów nie miałem, niektórzy z Was na prawdę idą na łatwiznę. Jest google, jest wiki, jest www.ling.pl , jest nawet www.translate.pl (działa choć tylko czasami w godzinach nocnych )

Przesłałem na iStock 3 zdjęcia i wszystkie zostały zaakceptowane - dostałem maila.. Nie widzę ich jednak w swoim profilu. Czy oznacza to, że muszę jeszcze raz przesłać do nich te zdjęcia, czy pojawią się ona po jakimś czasie. Czekam już 24 godziny...
    No Panie, wyraźnie jest napisane na stronie uploadu że zdjęcia zaakceptowanie nie są transferowane do portfolio. Może się tak zdarzyć, iż zostaną one odrzucone.

Serio kurde, Panowie i Panie - weźcie się w garść, lekcje angielskiego na prawdę są bardzo tanie

Pozdrawiam
    Nicniewiedzący

Uzależniony

Domyślnie

Serio kurde, Panowie i Panie - weźcie się w garść, lekcje angielskiego na prawdę są bardzo tanie

Pozdrawiam
    Nicniewiedzący
    heja, a ja mam pytanko z innej beczki, jak ci sie sprawuje Hilite Background od lastolite'a ? wlasnie sie nad takim zakupem zastanawiam zamiast niebieskiego i zielonego chroma keya, moze jakis przyklad krawedzi i wlosow jak to to wychodzi robione wlasnie z uzyciem hilite jako tla ? i jakiej lampy uzywasz do jego oswietlania ? myslisz ze elinchrom 200Ws wystarczy ?
    pzdr
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uprawnienia umieszczania postów