Pokaż wyniki od 1 do 10 z 621

Wątek: Cash Back od 1.10.07

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
    w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    panowie, którzy maja wątpliwości lub nie dostali odpowiedzi.
    w formularzu zgłoszeniowym jest napisane, że należy wyciąć z pudełka kod kreskowy z numerem seryjnym. Kodów jest sporo, dwa od Canona na pudełku, zazwyczaj magazyn na Europę dokleja swój własny, a jeśli sklep jest duży to również i w sklepie doklejają kody.

Czasem naklejają jeden na drugi i trzeba delikatnie zdjąć naklejkę. Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
    Piekne slowa, ale tak jak wczesniej pisalismy - zaden z kodow na zestawie kit nie jest podpisany jako serial number i nie moze pokrywac sie z tym co jest na aparacie, bo dotyczy dwoch rzeczy - aparatu i obiektywu Kiedy kupujesz samo body, albo sam obiektyw sprawa jest prosta, ale w przypadku kita sie komplikuje.

Ja wybralem losowo, ale zalaczylem do listu wszystkie kody z kartonika i wczoraj wieczorem dostalem maila, ze sprawa jest w toku i mam czekac na pieniadze
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Na tym co wysyłacie musi być serial number, ten sam który jest na sprzęcie i ten sam który jest w formularzu.
    Nie prawda, wysłałem sam ean bez zadnych numerów seryjnych itp i na 40d, 70-200is,50L zwrot otrzymałem.

Pzdr

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy Zobacz posta
    Nie prawda, wysłałem sam ean bez zadnych numerów seryjnych itp i na 40d, 70-200is,50L zwrot otrzymałem.

Pzdr
    Tzn. na formularzu też nie wpisywałeś numeru seryjnego?
    To chyba raczej miałeś szczęście i nie sugerowałbym robić z tego reguły.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Tzn. na formularzu też nie wpisywałeś numeru seryjnego?
    To chyba raczej miałeś szczęście i nie sugerowałbym robić z tego reguły.
    W formularzu numer wpisałem, ale wysłany kod z pudełka nijak się z tym numerem nie pokrywał

Pzdr.

Uprawnienia umieszczania postów