Strona 34 z 68 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 671

Wątek: Identyfikatory i smycze - OSTATNIA tura - tylko 50 smyczy dostepne...

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chifre Zobacz posta
    Za daleko poszedłeś - myślę że to tak nie działa. są rzeczy których sie nie sprzedaje, bo sie nie powinno albo nie można z oczywistych względów.
    A ja wcale nie uwazam ze za daleko, cos co dla jednej osoby ma wartosc sentymentalna dla innej ma tylko wartosc materialna. Nie mozna wszytskiego uogolniac. To co dla Ciebe jest na granicy przyzwoitosci dla innych od tej granicy znacznie odbiega. Dlatego uwazam ze jesli ktos sobie wymyslil ze sprzeda ta smycz to niby dlaczego ma tego nie zrobic...?
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jutro jestem w domu, wydrukuję listę zamówień i napiszę co i jak... to jeśli chodzi o IDki... jak ktoś jeszcze jest chętny to szybciutko słać wiadomości do mnie z potrzebnymi danymi (info wcześniej w tym watku).

Ja wiem że chetnych na smycze nie brakuje ale nie ma szans na 250 sztuk sami widzicie. Chyba żeby poszukać firmę która zrobi mniejszą ilość ale małe szanse bo nasze smycze to wersja najdroższa - podwójna taśma tkana żakardowa. Może ktoś wygrał w totka i chce pożyczyć jakieś 800 zł ? .
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Bywalec
    Miasto
    U.K.

Domyślnie

A ja wzialbym kilka (4-5) smyczy...
    Canon DSLR i "L"ki

pietas
    Guest

Domyślnie

ja też bym się pisał na smycz i ID tylko czy jeszcze zdąże?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    Ja wiem że chetnych na smycze nie brakuje ale nie ma szans na 250 sztuk sami widzicie. Chyba żeby poszukać firmę która zrobi mniejszą ilość ale małe szanse bo nasze smycze to wersja najdroższa - podwójna taśma tkana żakardowa. Może ktoś wygrał w totka i chce pożyczyć jakieś 800 zł ? .
    Na razie naliczyłem chętnych na około 40 sztuk smyczy. Jak na ogólne deklaracje, bez reklamy, nagabywania, wielkiej akcji zbierania zamówień i na niecały miesiąc postów - to nieźle.

Poza tym czy skontaktowałeś się z tym kolegą co cytuję niżej? Wygląda na chętnego by zainwestować 8) .

Cytat Zamieszczone przez jsemeniuk Zobacz posta
    Kto nie ryzykuje ten nic nie ma :wink: tylko pytanie ile kasy trzeba wyłożyć...
    I drugie pytanie - czy u mnie nie byłoby taniej w drukarni :-) W razie kontaktu proszę PW
    Cytat Zamieszczone przez jsemeniuk Zobacz posta
    Na razie spokojnie, czekam na odpowiedź Diodaka odnośnie ceny smyczek i ID Card'sów - być może uda mi się po znajomości malutkiej hurtowo (od 50 sztuk w górę) zlecić mojej drukarni taką robotę.

Aplikacje nanoszą na smyczki bawełniane i nylonowe metodą gumowania lub haftowania (haft bodajże 30-40% droższy). A co do ID Cards - zero problemu :-)

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Do tego na szybko dochodzę ja tylko nie wiem gdzie jest formularz (ten na pierwszej stronie od Kuchatka nie działa). Nie wiem również jakie dane trzeba podesłać. Pomożecie? ;-)
    Zamawiam smycz i ID

Początki nałogu Awatar Thunder
    Miasto
    Krotoszyn

Domyślnie

Smyczy nie ma a w sprawie ID pisz PW do Diodaka
    Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW

Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...

Domyślnie

mnie mozna dopisac do listy chetnych na smycz

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ABJ Zobacz posta
    mnie mozna dopisac do listy chetnych na smycz
    A masz jakiegoś psa do wyprowadzania na tej smyczy ?
    Pozdrówka
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ehh w kazdym razie prosze mnie zapisac na id i smycz, juz kilka razy wysylalem pw ale najwidoczniej organizator zaspamowany jest

Strona 34 z 68 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów