Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Ej, Oskarkowy podoba mi sie że bedąc "zawodowcem" jesteś ciągle "amatorem."
    Zostań z nami.Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    I jeszcze jedno. Żal mi tych wszystkich, którzy wolą poczekać jeszcze trzy miesiące i kupić sprzęt 200zł taniej. A przez ten czas ślinić się do obrazków na monitorze i patrzeć jak inni robią fajne zdjęcia. Ludzie! kupcie tańszy aparat i nie traćcie czasu. Najlepsze kadry przejdą Wam koło nosa.
    Cytat Zamieszczone przez mjastrzebski Zobacz posta
    I mi dokladnie o to chodzilo, o co sie kolega JiNN sie tak obruszyl. Sa przyjemniejsze rzeczy niz "modlenie sie do skapca.pl", zeby cena 5D, 40D czy nawet 400D spadla o 100PLN. Skoto to 100PLN ma byc takim mega wyrzeczeniem, to chocby trabanta z 50-tka kupic i zdjecia robic, a nie bezsensownie analizowac ceny, dociekac kiedy i ile spadnie, zakladajac kolejne nic nie wnoszace watki na forach.
    Toz w amatorskiej czy raczej hobbostycznej fotografii chodzi o robienie zdjec!!
    Marcin
    100% racji..

Cytat Zamieszczone przez grzanka Zobacz posta
    ja tam wyliczylem ze 40D po cash backu wychodzi 3370. I nie wiem jaki cash back masz ktory daje 500zl zwrotu. Chyba ze euro podrozalo bo cash back wynosi 70? co daje jakies 250 a nie 500
    A ja tam kupiłem 40D za 4000 bez cashbacku w połowie września i wcale nie żałuję.. może teraz kupiłbym taniej ale za to porobiłem trochę fajnych zdjęć i ja i moja rodzina mamy z tego masę radości.. właśnie robimy sobie wspólnie rodzinny kalendarz z tegorocznych zdjęć.. jakbym nie miał aparatu to i nie miałbym materiału na tenże..

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Ej, Oskarkowy podoba mi sie że bedąc "zawodowcem" jesteś ciągle "amatorem."
    Zostań z nami.Pozdrawiam
    Świetne podsumowanie Marku..
    Pozdrowienia
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów