wiecie na co zwrocilem uwage jak wypelnialem kupon na Nikona :-) ze szedl na ten sam adres do Irlandii (nie jestem pewien tylko nr skrzynki) tak wiec tym wszystkim musi zajmowac sie chyba jakas wynajeta firma...
wiecie na co zwrocilem uwage jak wypelnialem kupon na Nikona :-) ze szedl na ten sam adres do Irlandii (nie jestem pewien tylko nr skrzynki) tak wiec tym wszystkim musi zajmowac sie chyba jakas wynajeta firma...
Witajcie
Wczoraj właśnie dostałem na konto zwrot za 5D. 750 zeta (czyli 40 zł poszło z dymem po drodze). Zgłoszenie wysłałem jakoś tak koło 5-go października.
Jest git
B.
Witam.
Wczoraj weszly pieniadze na konto. Zwrot za 10-22. Wysylalem kolo 04.10.07. Czyli pozno ale zawsze.
pozdrawiam
qtek.digart.pl
a dostaliście wcześniej maile?
Pkt 8 regulaminu forum
Tak jak pisałem wcześniej. Trochę pokombinowałem i kasa dzisiaj na koncie.
Znowu się udało.
Ja jestem w pozytywnym szokuZnając moje szczęście spodziewałem się $ za jakieś 3 miesiące, a tu: priorytet wysłany 9.11, mail potwierdzający 12.11 a dzisiaj 650 na koncie i to bez potrącania przez bank prowizji.. You can Canon
![]()
hehe no ja dziś też przeżyłem szok jak sms z banku przyszedł... czekałem tylko 2 tygodnie.
A ja mam problem.Ze strony Canona znikneła informacja jak załatwić zwrot kasy. Promocja miała trwać do końca roku, chyba że coś pomyliłem.
Opisywałem to moim poście i cały czas działa - rada jak masz zainstalowanego to sprawdź czy Ci nie blokuje częśći stron Canona
Ostatnio edytowane przez Nicram ; 22-11-2007 o 21:54
jakieś D + sporo zapału